kulcsár edina
Feszült pillanatokban nincs hiány a TV2 fõzõshow-jában, és bizony elõfordul, hogy ez a feszültség a felszínre tõr.
Csomor Csilla számára nem idegen terep a konyha világa, hiszen, saját bevallása szerint, szeret és tud is főzni. Ugyanakkor a MasterChef VIP-ben arra is ráébredt, hogy a hobbitudás nem elég ahhoz, hogy legyőzze versenytársait és lenyűgözze a zsűrit is. Ez az a feszültség, ami miatt időnként elpigyeregte magát a forgatások alatt.
"Imádom a kihívásokat és nem tudok semmit félvállról venni. Ráadásul érzékeny ember vagyok, ezért is lettem színész. Ez a fajta konyhaművészet egy olyan terület, amiben nincs rutinom, de nagyon szeretném jól csinálni.
Ezzel roppant nagy súlyt tettem önmagamra, és ez az oka, hogy a feszültség itt-ott kijön rajtam
- mondta lapunknak a színésznő, aki a TV2 főzőshow-jának hatására komoly konyhai fejlesztésbe kezdett.
"A MasterChef VIP olyan fejlődési pályára állított, ami miatt rendesen átalakultak a főzési szokásaim. Az új, tanult technológiák arra sarkalltak, hogy beszerezzek néhány olyan konyhai eszközt, melyeknek korábban a létezéséről sem tudtam. Közben óriásira duzzasztottam az egyébként sem szerény fűszerkészleteimet és sokkal alázatosabbá váltam az alapanyagokkal szemben. Eddig is nagy hangsúlyt fektettem a minőségre, de mára ez ars poétikám lett. Ami pedig az időt illeti, ez a fogalom teljesen átértékelődött bennem a forgatások során. Eddig a percek kiszaladtak a kezeim közül, és nagyon sokszor főztem úgy, hogy a tervezett időnél jóval tovább tartottak a műveletek.
Most már pontosan tudom, mihez mennyi időre van szükségem, ami egyfajta biztonságot ad a konyhában
- mesélte a %RIPOST%-nak a TV2 képernyőjén visszatért színésznő.