4 éve

Fájdalmas bejelentést tett Weisz Fanni édesanyja, nem lehet könnyű

Ágnes talán soha nem gondolt volna arra, hogy ez bekövetkezik...

Weisz Fanni édesanyja teljesen összeomlott, amikor kiderült, hogy lánya nem hívta meg őt közelgő esküvőjére. Ágnes asszony eddig mélyen hallgatott arról, hogy miért nem tartja a kapcsolatot lányával, és miért van letiltva még a közösségi oldalakról is. Először a Lokálnak mesélt a kálváriájáról.

"Három éve nem tölthettem vele egy napot sem, nem ölelhettem magamhoz a kislányomat, ami egy anyának a világon a legnagyobb fájdalom. Ez alatt az idő alatt egyszer találkoztunk egy kávéra, majd egy nyilvános sajtóeseményen, de akkor sem tudtam vele négyszemközt beszélni, hiába kértem, nem szóltak neki, hogy ott vagyok"

- mesélte nehéz szívvel Ágnes a napilapnak, aki ennek ellenére nem hiszi, hogy mindez Fanni hibája, és ahelyett, hogy haragudna rá, inkább félti az egykori szépségkirálynőt.

"Miután Fanni és a vőlegénye elköltöztek az otthonunkból, a lányom pár hónap múlva ismét hazajött, majd néhány hónap elteltével egyik pillanatról a másikra hosszú időre ismét eltűnt a szemem elől. Nem válaszolt a megkeresésemre, rettegtem, hogy baja eshetett. A barátai sem érték el" - panaszkodott Ágnes, aki látványosan le is fogyott ebben az időszakban, de minden nehézség ellenére reméli, hogy lánya egy nap visszatalál hozzá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!