4 éve

Durván megalázták a magyar sztáranyukát, szörnyű, ami vele történt

Nem érti, hogy nõvére miért nem segített neki a bajban.

Bár Peller Mariann most már kifejezetten társasági embernek tartja magát, korábban egy barátja sem volt. A kétgyermekes színésznő saját bőrén tapasztalta meg, milyen kegyetlenek tudnak lenni a gyerekek. Az egész akkor kezdődött, amikor kisdiák korában osztályt kellett váltania, és nem tudott beilleszkedni.

"Az új osztály az első pillanatban kipécézett magának, több okból. Hasonlítottam egy szemüveges, osztályelső lányra, aki előttem ment el az osztályból. Õt szerették, vezéregyéniség volt, én nem voltam az, és idegesítettem őket. Jól tanultam, a tanárok velem példálóztak, szerepeltettek. A helyzet hetedik osztályos koromra csúcsosodott ki. Bántottak, úgy éreztem, lelki börtönbe zártak, amit terrorként éltem meg. Egy barátom se volt"

- idézte fel Mariann a Best magazinnak a szomorú emlékeket.

Bár nővére, Anna is abba az iskolába járt, valamiért mégsem segített húgának, amit utólag egyikük sem ért. Mariann arra viszont konkrétan emlékszik, hogy a naplójával és a naptárával kötött szoros barátságot. Bejelölgette, melyek azok a napok, amikor nem kell iskolába menni, és alig várta, hogy ne kelljen találkoznia az osztállyal.

A helyzet akkor kezdett el rendeződni, amikor a színésznő keményen visszaszólt az egyik osztálytársának, ami igencsak meglepte társait. Mariann nagyobbik fia, Kornél egyébként épp most készül az első osztályba, a műsorvezető pedig megfogadta: sose hagyja, hogy őt is bántsa valaki.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!