5 éve

Összeomlott, zokogva vallott helyzetéről a Neoton egykori sztárja

Sokan támadták az énekesnõt, aki most tiszta vizet öntött a pohárba.

Óriási vihart kavart, amikor kiderült, hogy a Neoton Família egykori énekesnője, Pál Éva több mint harminc év után újra színpadra állna az együttes legendás slágereivel. Sokan megvádolták, hogy rossz anyagi helyzete miatt döntött így.

Az énekesnő nem tagadja, hogy nehéz körülmények között él, mint sokan, ő is a gazdasági válság áldozata lett, de azt mondja, soha nem volt eszköze a panaszkodás és az önsajnálat.

„Tizenkét év óta élek ilyen körülmények között, mert két svájci frank kölcsönünk van. Emiatt nem nagyon sikerült továbblépni, a fiam pedig iskolába járt, nem tudott dolgozni, így én voltam az egyetlen, akinek ezt meg kellett oldani. De azt fontos megjegyeznem, hogy az elmúlt harmincegy néhány év alatt én sosem panaszkodtam. És elsősorban egyáltalán nem ezért akartam visszatérni, hanem azért, mert olyan emberek szóltak nekem, akik számomra nagyon fontosak. Sajnos vannak rosszindulatú emberek, akik rosszul reagálnak le bizonyos dolgokat” – kezdte az AcNews-nak Éva, aki az elmúlt években a megélhetésért küzdött.

„Vállalkoztam. Ez a ház, ahol mi élünk, örököltük, mert egy idős nénit ápoltunk a fiammal évekig. Egy romos házba jöttünk be, erre vettünk fel kettő svájci frank kölcsönt, és arra ment rá az elmúlt több mint tíz év, hogy meg tudjuk tartani” – mondta Éva, aki az idős nénit emlegetve már zokogásban tört ki.

„Ezt nem panaszképpen mondom, hiszen akkor már ezt megtehettem volna tíz-húsz évvel ezelőtt is. Ehelyett mindig dolgoztam, csináltam azt, amit tudtam, gyógynövényboltom, trafikom volt addig, amíg a dohányboltok meg nem nyíltak, ezután sajnos az üzlet becsődölt” – árulta el az énekesnő, akitől a tízmilliós hitel ellenére a bank még ma is közel tizenhatmillió forintot követel.

Nagyon megviselnek lelkileg a történtek, a rengeteg támadás, ami engem ér az utóbbi hetekben. Hatalmas gyűlölet hullám van felém.

"De nem akarok igazságtalan lenni, mert sokan állnak azért mellettem is, és ez segít. Olyan vádak érnek, amikre nem is szabad reagálnom. Le vagyok tiltva, mert bármit teszek vagy mondok, mindig vannak olyan emberek, akik ebbe ügyesen belekapaszkodnak” – mondta Éva, aki nem tagadja, javítana helyzetén, ha újra színpadra állna.

Anno ellehetetlenítettek, nem kirúgtak.

"Nem akarok senkit bántani, főleg visszamenőleg. Az életemet megváltoztatta nyilván sok minden, de soha nem panaszkodtam, hanem csináltam a dolgom, fölneveltem a fiamat, és amikor két olyan emberrel beszéltem, aki a szeretett múltamhoz kötődik, örömmel vágtam bele. Évekkel ezelőtt is vissza akartak már hozni, de nem vállaltam. Ha nem a Gyula és Gyurika akarná, akkor ez nincs. Örülök, mert engem felszabadított ez a dolog, mert azt csinálhatnám, amit szeretek, amit csinálhattam volna mindig is. Természetesen nem hiányzott a balhé, arra gondoltam, csinálok egy másik zenekart, és az, hogy ugyanazokat a dalokat éneklem, abból nem lehet baj” – zárta a beszélgetést Éva.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rémisztő dolgot fedeztek fel az óceán mélyén, hatalmas katasztrófát idézhet elő

origo.hu

Csuti elmondta legnagyobb félelmét

borsonline.hu

Napi két liter vizet kell inni? Hatalmas tévedés!

mandiner.hu

Válaszolt a Belügyminisztérium az orvosi kamara perelési fenyegetésére

ripost.hu

Szírek és afgánok vették át a hatalmat Bécs legnagyobb piacán

vg.hu

Kútamnesztia: lejár a határidő, utána jön a bírság, de el is bontathatják a nem megfelelő kutat

origo.hu

Óriási változás jön Curtis életében

ripost.hu

Botrány! Azariah dalával gyalázták meg Jimmy emlékét

ripost.hu

Lehetetlen teszt: 10-ből 9 ember nem tudja mindhárom választ

mindmegette.hu

Játssz és Nyerj! Húsvéti finomságokkal és sütésre kész hírességekkel érkezik az Ide süss! legújabb évada(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Borzalmas balesetet szenvedett Polgár Tünde férje, óriási ütés érte az agyát

LELKIZŐ

Megtudtuk: zárt osztályra került a magyar mulatós sztár

LELKIZŐ

Zalatnay Sarolta: Tóth Andinak is van visszaút a zenéhez

LELKIZŐ

Két embernek nagyon hálás a támogatásért Tóth Andi, Marics Peti nincs köztük

LELKIZŐ

Sokatmondó idézet utal Király Viktor házassági válságára

LELKIZŐ

Gyász: meghalt a népszerű színésznő, így teltek az utolsó pillanatai

LELKIZŐ

Peller Anna férje: Útkereső folyamatban vagyok, pszichológus segítségével

LELKIZŐ

Hogyan szokj le az alkoholról? Ezt tanácsolja saját tapasztalatai alapján MC Hawer