4 éve

Borzalmas körülmények között él a világsztár fia, látni sem akarja

A híres énekes, Tom Jones még sosem kereste fel a most 29 éves fiát, aki évek óta hajléktalanként él.

Tom Jones nem hajlandó fiaként elismerni a 29 éves Jon Jones-t, aki egy hajléktalanszálló padlóján alszik nap mint nap New Jerseyben. A fiú azt állítja, hogy nem apja pénzére pályázik, ő csak azt szeretné, ha az énekes felvállalná és szeretné őt - mielőtt túl késő lesz.

A fiatal valódi neve Jonathan Berkery, de zenészként Jon Jonesként szokott fellépni. DNS-teszt bizonyítja, hogy ő Sir Tom Jones fia, de még sosem találkozott híres apjával. Az idősebb Jones sosem hívta fel, de karácsonyi vagy születésnapi köszöntést sem kapott tőle.

Tom Jones a múlt héten jelentette be, hogy eladta 6,5 millió dollárért hollywoodi otthonát, mert felesége, Linda 2016-os halála óta nem érezte jól magát a hatalmas épületben, minden egykori szerelmére emlékeztette. A hír után tűnt fel ismét a 77 éves sztár fia, aki sosem adta fel a reményt, hogy találkozzon apjával. Ennek érdekében az énekes másik fiának, egyben menedzserének írt levelet. Máig a várja a választ...

Az énekes, aki a múlt héten tért vissza a nyilvánosság elé, a The Voice zsűritagjaként, 2008-ig nem is ismerte el, hogy második gyermeke is született, pedig DNS-teszt bizonyította apaságát. Második fia házasságon kívüli kapcsolatából született, amikor 47 éves volt - írja a Daily Mail.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!