4 éve

Kiderült, mit tett családja Lorán Lenke hamvaival

A szóbeszéddel ellentétben nem a budapesti Szent István-bazilika urnatemetõjében helyezték végsõ nyugalomra.

Ahogyan Lorán Lenke betegségét, úgy halálának és temetésének körülményeit is rendkívül diszkréten kezelte a családja. Ma sem tudni, mikor, és hol helyezik végső nyugalomra a legendás komikát!

Lorán Lenkét hosszan tartó betegség után, augusztus 27-én, álmában érte a halál. A barátok, kollégák és tisztelők egy nyilvános búcsúztató keretein belül szeptember 20-án, szerdán a budapesti Szent István-bazilikában vehettek végső búcsút a 90 éves, Jászai Mari-díjas színésznőtől. Egyes információk szerint a komika hamvait közvetlenül a szertartás után a Bazilika urnatemetőjében helyezték végső nyugalomra, de a %RIPOST% kiderítette, a szóbeszéddel ellentétben, a család egyelőre semmilyen intézkedést nem tett Lorán temetését illetően.

"Úgy tudom, még nem temették el Lencsikét" - kezdte a %RIPOST%-nak Straub Dezső.

Egyelőre nem tisztázott, Lenke mit is akart pontosan, hol helyezzék őt végső nyugalmára. Ezért sem dönthetett még a család a temetés illetően

- mondta lapunknak a színész, aki hozzátette, nem tartja kizártnak, hogy a legendás komika hamvaira családja még akár évekig az otthonában vigyáz majd.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!