5 éve

Nemcsak a betegség tette tönkre Usztics Mátyás életét

Bár barátai, szerettei elõtt sosem mutatta, Usztics Mátyás élete utolsó éveit megkeserítette egy nagy álmának semmivé válása.

A lelki viharait sosem mutató színész betegségét sokan összefüggésbe hozták az élete utolsó éveiben őt ért kudarcokkal, amelyek közül a legnagyobb egy évtizedes álmának összeomlása volt. Usztics Mátyás 2012-ben még tele volt tervekkel. Ekkor már nyolc rész forgatókönyve elkészült annak a háromszor 12 részesre tervezett sorozatnak, amely a nagy visszatérést jelenthette volna számára.

A zöldfülű rendőrökről szóló, Végzős kezdők című sorozatnak nemcsak szellemi atyja, hanem producere, társírója, rendezője és főszereplője is lett volna.

2014-re két részt sikerült leforgatni az öt ország részvételével készülő sorozatból, az epizódokat azonban csak pár tucat ember láthatta a forgatásnak helyt adó Pápa művelődési központjában.

Az első két epizódra 80 millió forint ment el, és 130 embernek adott munkát. A sorozatot azonban lefújták, a színész álma egyik pillanatról a másikra semmivé vált, a kudarc pedig élete utolsó pillanatáig emésztette - írja a Blikk.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!