6 éve

Hevesi Tamás: Altatógáz került édesanyám agyüregébe!

Minden idegszálával arra koncentrál, hogy duettpartnerével, Kulcsár Edinával a lehetõ legjobb formájukat nyújtsák a színpadon. Egy szörnyû családi dráma miatt azonban bármelyik pillanatban képes elérzékenyülni az énekes.

Határozott, magabiztos egyéniség, aki a focipályán nem ismer kegyelmet: egyedül sportszerűséget és végsőkig való küzdelmet. Amint azonban a gyepről a színpadra lép, előtörnek belőle a legmélyebb érzelmek, és már nem fizikai erejével, hanem különleges hangjával érinti meg az emberek lelkét.

Hevesi Tamás megjárta már a mennyet és a poklot is. Sokak szerint A Nagy Duett legtehetségesebb művésze, aki azért tudja ennyire hitelesen és alázatosan megszólaltatni a dalokat, mert mindegyikben megtalálja önmagát. Az énekes karrierje évtizedek óta töretlen, ám a siker és az elismerés mellett olyan szörnyű tragédiákat is meg kellett élnie már egészen fiatalon, melyek halandó ember számára feldolgozhatatlanok...

Nemcsak a színpadon, hanem a hétköznapok során is gyakran legördül pár könnycsepp az arcomon.

Nem azért, mert gyenge ember vagyok, hanem azért, mert megélem az érzelmeimet. Nem szégyellem kimutatni, ha valami fáj, ahogy azt sem, ha valami boldoggá tesz. Így lehet megőrizni a testi-lelki egészséget, és az emberek szemében is csak úgy válhatok igazán hitelessé, ha őszinte vagyok" - kezdte a %RIPOST%-nak a TV2 műsorának egyik legesélyesebb versenyzője, aki ugyan nem a nyilvánosság előtt éli az életét, mégis betekintést engedett nekünk legmegrázóbb titkába.

"A szüleim korai halála ráébresztett arra, mennyire sebezhetőek vagyunk. Ki kell használni minden pillanatot, amit egészségben tölthetünk a szeretteinkkel!

Huszonöt éves voltam, amikor édesanyámnál egy rutinműtét során két csövet összecserélt az altatóorvos, és altatógáz szivárgott az agyüregébe. Kómába esett, majd pár nap múlva elhunyt.

Nem tudni, igaz-e, amit a zárójelentésbe írtak, de úgy határozott a családom, nem pereljük be a kórházat, hiszen az nem hozza vissza anyukánkat. Édesapámat pedig az agydaganat vitte el" - mondta elcsukló hangon Tamás, akit az visel meg leginkább, hogy magánéletének és karrierjének legcsodálatosabb pillanatait már nem élhették meg szeretett szülei.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!