6 éve

Fél kimenni az Eb-re a magyar műsorvezető!

Még nem döntötte el, hogy ki fog-e látogatni a meccsekre, mert nem biztos abban, hogy a rendõrség teljesen felkészült egy esetleges terrortámadásra.

Terrortámadástól retteg a fél világ, a közelgő labdarúgó-Európa-bajnokság miatt. Az emberek attól félnek, a terroristák fő célpontja lesz a turistáktól zsúfolt Franciaország, félelmük pedig nem alaptalan, hiszen többször is szárnyra kelt a pletyka, miszerint az Iszlám Állam a foci Eb-n készül újabb merényletre.

Így van ezzel Gianni Annoni is, aki aggódik a biztonságáért, ezért még hezitál, hogy menjen vagy maradjon. Debreczeni Zita párja a Mokkában elárulta, hogy jelenleg elég veszélyes helynek tartja Franciaországot, és bár van is ott egy kis nyaralója, nem teljesen biztos abban, hogy a lelátókról fogja nézni a meccseket.

Jelenleg folyamatosan azon gondolkozom, hogy menjek vagy nem?

- nyilatkozta, és hozzátette, hogy szerinte minden óvintézkedés ellenére nem biztos, hogy a francia hatóságok minden eshetőségre fel vannak készülve.

Pachmann Péter próbálta megnyugtatni, szerinte a francia rendőrség presztízskérdést csinál abból, hogy rendben lemenjen az Eb, de Gianni szerint furcsán nagy a csend, mintha a hatóságok is információhiányban szenvednének.

Gianni elmondta, ha máshonnan nem is, de Zitával tévén biztos fogják nézni a meccseket, és reméli, hogy a terroristák nem a sportot használják majd az emberek megfélemlítésére.

Azoknak pedig, akik biztosan kimennek, azt tanácsolta, minden óvintézkedést tartsanak be, és ne hagyják figyelmen kívül a hivatalos figyelmeztetéseket.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!