6 éve

Dráma: Ezért vakult meg a világhírű énekesnő!

Az egész világot megrázta, amikor a Roxette énekesnõje, Marie Frederiksson egy érzelmes interjúban bevallotta, az egyik szemére szinte teljesen megvakult és járni is alig tud!

Bár az elmúlt években több aggasztó hír is napvilágot látott a Roxette énekesnőjének állapotáról, Marie Frederiksson drámai vallomása szinte sokkolta a rajongókat.

A Sleeping in my car és a Listen to your heart című slágerek előadója egy érzelmes tévéinterjúban mesélt arról, hogy szervezete nem bírta a sugárkezelést, amit a 2002-ben diagnosztizált agydaganata után kapott.

Az egyik szememre szinte teljesen megvakultam. A lábam is annyira legyengült, hogy nehezen tudok járni, ezért kellett a koncerteken bárszéken ülnöm, s közben sétabotra támaszkodnom

- ismerte el az énekesnő, aki még betegen, teljesen legyengülve is folytatja turnéját.

"Egyszerűen szereti a színpadot, szeret énekelni. Az utóbbi öt évben a turnék alatt olyan sok pozitív energiát kapott a rajongóktól, hogy az tartotta életben! Ennek ellenére meglepő lenne, ha még visszatérnénk. Amikor 2002-ben abbahagytuk, akkor sem gondoltam, hogy hét év múlva visszatérünk, mégis 280 koncertet adtunk utána. Június 3-án jelenik meg a 10. lemezünk, de ez lesz az utolsó "

- vallotta be Per Gessle, Marie zenésztársa.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!