6 éve

Szörnyű hírek érkeztek Szacsvay László megsérült feleségéről!

Bár a színmûvész minden nap látogatja feleségét a kórházban, az asszony állapota nem javul.

Nem Szacsvay Lászlón múlik, hogy felesége állapota nem javul. A legnagyobb erőfeszítések közepette is minden nap bejár meglátogatni feleségét a színművész. Volt egy rövid időszak, amikor reménykeltőnek tűnt felesége állapota, azonban már régóta csak stagnál, nem változik a helyzet - írja a borsonline.hu.

A Jászai Mari-díjas művész korábban a Story magazinnak nyilatkozott szűkszavúan:

Megvan, még megvan. Türelem kell hozzá. Nagyon hosszú folyamat lesz, hogy felépüljön a feleségem. Már, ha lesz. De majd meglátjuk.

Szacsvay beletemetkezett a munkába, és bár erősnek mutatja magát, látszik a viselkedésén, hogy nagyon meg van törve. Régebben imádott kutyasétáltatás közben másokkal - főleg kutyásokkal - beszélgetni, mára azonban inkább hallgatagan bandukol az utcán.

Egy orvos a következőket nyilatkozta Claudia asszony állapotának lehetséges kimeneteleiről:

"A csontjai, ha műteni is kellett, ez időre már bizonyosan összeforrtak, ez azonban nem egyenlő azzal, hogy valaki fel is épül. Mivel számos csontja tört, bizonyosan gyógytornáztatják, etetik, s lehet, hogy tisztálkodni sem tud egyedül, így 24 órás felügyeletre szorul. Az is lehet, hogy újra meg kell tanulnia járni. Könnyen lehet azonban, hogy ha agyi károsodásról is szó van, Claudia elvesztette motorikus képességeit vagy beszédkészségét, s minden fáradozás hiábavaló, a teljes gyógyulás nem érhető el."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!