6 éve

Lajcsi beismerte, hogy hibázott

Az elõzetesbõl január végén szabaduló trombitás nem tagadja, nem volt mintaapa. A rácsok mögött töltött idõ alatt azonban rájött, mekkora hiba volt elhanyagolnia a lányát.

Galambos Lajos sokáig élte a sztárapukák könnyelmű életét, az előzetesben töltött hónapok azonban mindent megváltoztattak. A január végén szabadult trombitás a rácsok mögött rájött, hogy családja mindennél fontosabb a számára. Ezzel együtt pedig be kellett ismernie, hogy elhanyagolta 17 éves lányát, Bogit.

A normális apaszerepből sajnos én kimaradtam, őszintén belátom. Hiába mondtam néha, az az igazság, sohasem fürdettem meg őt

- vallotta be Lajcsi a Bors Extrának, majd azt is elárulta, felesége egyenesen féltette tőle a gyereket.

"Hiába mondtam neki, hogy ne vicceljen, a trombitát is meg tudom fogni, mégsem volt lehetőségem."

A zenésznek 125 magányos napra volt szüksége a börtönben, hogy rájöjjön, nem volt mintaapa. Szabadulását követően azonban komoly lépésre szánta el magát. Elhatározta, hogy végre rendezi viszonyát Bogival, ezért egy napra elszöktek a világ elől, hogy mindent átbeszéljenek.

"Tizenhét év alatt egyszer sem volt közös programom a lányommal, de most sikerült egy napot kettesben töltenünk Ausztriában. Édes kettesben kirándultunk, kávéztunk, vásárolgattunk, és természetesen túl vagyunk egy nagyobb beszélgetésen. Egy olyanon, amikor apa és lánya igazán beszélget."

- idézte fel Lajcsi az emlékezetes pillanatokat, amire lányának 17 évet kellett várnia. Bogi ennek ellenére teljesen megnyílt az apjának, még szerelmi életébe is beavatta őt, amiről korábban soha nem beszélt.

A zenész bár nem örülne neki, ha csinos lányának egy celeb csapná a szelet, számára az a legfontosabb, hogy boldognak lássa őt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!