6 éve

Gyász: Meghalt a nagybeteg Paudits Béla volt felesége!

Teljesen összeomlott a legyengült színész, miután a múlt héten elvesztette volt feleségét. Bár már rég nem éltek együtt, mégis az asszony volt az egyetlen támasza. Most végleg magára maradt.

Nem kíméli az élet Paudits Bélát, a színész csontsoványra fogyva, betegen tengeti napjait, már felállni is a nehezére esik. Most mégis szüksége lesz minden erejére, hiszen a napokban újabb csapás érte. Volt felesége, Marcsi, aki a válás után is mindenben támogatta őt, a múlt héten elhunyt.

"Csúnya műtéten esett át Marcsi is, a gerincével voltak problémák. Sokat szenvedett, érszűkülete is volt. A Piaf miatt állandóan stresszelt, idegeskedett, rengeteget melózott. A szívével is voltak bajok. Nem találkoztunk, mióta kihozott a kórházból, neki is megvolt a saját baja."

- suttogta elhaló hangon Paudits a Bors munkatársának.

A 43 kilósra fogyott művész így végleg magára maradt. Volt feleségével ugyan van egy közös lánya, ám nemrég ő maga vallott arról, miért nem tartja vele a kapcsolatot. Csak Marcsi mesélt neki a lányról, Paudits azonban most őt is elvesztette. Egyetlen társa a magány és a fájdalom.

"Állandóan fáj mindenem, 43 kiló vagyok. A temetésre sem tudok elmenni. Akupunktúrára járok, belgyógyászatra, pszi­chiátriára és sebészetre. Le is teszem, mert elfáradtam a sok be­szédtől"

- zárta le a beszélgetést a gyászoló művész.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!