6 éve

A szcientológia miatt menekült a halálba Jim Carrey barátnője

Cathriona White súlyos depresszióval küzdött, de ahelyett hogy orvoshoz ment volna, inkább a szcientológia tanaival próbálta magát gyógyítani.

Évek óta a Szcientológia Egyház tagja volt Cathriona White, Jim Carrey hétfőn öngyilkosságba menekült barátnője. A sminkes lány a búcsúlevele alapján azért választotta a halált, mert Carrey szakított vele, de a hírek szerint azóta depresszióval küzdött, amióta 2009-ben Hollywoodba költözött. Állítólag nem találta a helyét az Írországban maradt családja nélkül.

A lelki válságból pedig a vallásba menekült. Konkrétan a sztárok divategyházába, a szcientológiába. Két barátja is megerősítette, hogy négy-öt éve kezdte el a vallás tanait hallgatni, a halála előtti időszakban pedig az egyház depressziósoknak kitalált előadásaira járt. Pedig inkább szakemberre lett volna szüksége.

Arról nem tudni, hogy a kétséges megítélésű szcientológia mennyire játszott szerepet abban, hogy Carrey szakított a 29 éves lánnyal, de az biztos, hogy a színész többször is kigúnyolta White-ot emiatt.

Hogy pontosan mibe halt bele Cathriona, még nem ismert, de valószínűleg gyógyszerekkel végzett magával. A színész pedig teljesen összeroppant ex-szerelme tettétől.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!