Karácsony belesodorna minket a háborúba

POLITIK
7 éve

Szinetár Dóra csak a RIPOSTNAK vallott őszintén a pletykákról

Lassan ott tartunk, hogy Szinetár Dórának elég felcsapnia egy pletykalapot és máris megtudja, mikor megy hozzá kedveséhez, Makranczi Zalánhoz és arról is szerezhet értesüléseket, hogy várandós -e. Õt persze sosem kérdezik meg a szerzõk. Hát most tényleg õ válaszol!

Míg másoknak egy esküvő megszervezésekor a helyszín, az időpont vagy éppen a meghívandók listája okoz fejtörést, addig a színésznőnek azon kell ügyeskednie, hogy oldja meg, hogy a sajtó munkatársai ne neszeljék meg a hírt.  Szinetár Dóra persze harcedzett és viszonylag derűsen kezeli a helyzetet. Hiszen mióta az eszét tudja, azzal is tisztában van, hogy bizonyos az ő élete már-már közügy. No de, hol is feszülnek azok a határok? Hol végződik Szinetár Dóra a színésznő és hol kezdődik Dóra a civil, hétköznapi ember?

Képtelen másfél év

Hogy tudod berakni egy fiókba és nem foglalkozni azzal, hogy időnként képtelennél is képtelenebb híreket olvasol önmagadról, legyen szó válásról, házasságról, vagy éppen szerelemről?

"Lehetetlen megszokni, hogy folyton az újságokból értesülök arról, hogy velem, velünk éppen mi történik. Persze többnyire már csak nevetek az egészen, de azért akadt néhány olyan keményebb időszak az életemben, amikor levert a víz, ha csak a nevemet megpillantottam egy netes vagy nyomtatott szalagcímben."

Melyik volt a legemlékezetesebb?

"Amikor három évvel ezelőtt hivatalosan is bejelentettük Bereczki Zoltánnal, hogy külön folytatjuk az életünket, felkészültem rá, hogy ez így mint információ önmagában nem lesz elég a sajtónak. Az első este fogtam a telefonomat és beállítottam rajta egy alkalmazást, ami figyelmeztetett, ha az interneten felbukkant Zoli, Zalán, vagy az én nevem. Ezzel aztán kezdetét vette egy képtelen másfél év, ami alatt megtanultam, hogy melyik online oldal melyik hajnali órán frissíti a híreit, vagy éppen mikor teszi ki a lapszemlét.

A pityegés egyet jelentett az idegbajjal.

Egy idő után már a jelzéseket sem kellett megvárnom, mert sokszor felriadtam és néztem, aznap mit tudok meg magamról, vagy éppen a fiúkról, ami miatt sandán nézhetnek rám idegenek bármerre is megyek."

Akkoriban tudtál nevetni a híreken?

Ma már tényleg vicces ez az egész, de akkor nem volt éppen őszinte a mosolyom. Bár így visszagondolva, akadtak mókás reggeleim, vagy inkább hajnalaim. Sosem felejtem el például a belőlem feltörő megkönnyebbült sóhajokat, amikor egy hír nem Bereczki Zoliról, hanem a névrokonáról, egy fiatal focistáról szólt. Ember sikereinek csak ritkán örültem úgy, mint az övéinek.

Folyton ez a gyerek téma...

A kapcsolataidon túl, időnként felreppenek pletykák arról is, hogy Zalánnal a családbővítésen gondolkodtok. Sőt, néha egész konkrétan azt is tudni vélik, hogy már áldott állapotban vagy! Tessék a kérdés, amitől hidegrázást kaphatsz! Jön a baba?

"Na, menj a fenébe! (Nevet) Nem jön!  És tudod mit? Akkor sem mondanám, ha úgy lenne! Persze tudom, hogy te most csak húzol, de hidd el, nagyon elegem van már abból, hogy mint egy frissházas fiatalasszonynak, állandóan arról kell referálnom, hogy áll a baba projekt!

Persze mondhatok én bármit, mert már akkor is elindul a pletyka, ha felugrik rám három felesleges kiló.

De figyelj csak! Számolgassunk egy kicsit, ha már te is felhozod ezt a gyerek témát! Szerinted készülnék én ilyen lelkesen a Shrek musical jövő évi bemutatójára, ha tudnám, hogy a tervezett premier előtt néhány héttel kisbabám születik?  Na, ez lenne a válaszom gyakorlati része!

Van nem gyakorlati is?

"Akad. 38 éves vagyok és született már két csodálatos gyerekem. Lássuk be, abban a korban vagyok, amikor az ember lánya már kénytelen elgondolkodni azon is, hogy vajon jó ötlet –e egy harmadik baba bevállalása. Véletlenül sem akarom azt mondani, hogy aki negyven körül esik teherbe az hülye vagy felelőtlen. De nem titok, hogy nekem Zorka születése előtt volt két vetélésem és ezt is számításba kell vennem a tervezgetésnél. Ha tetszik, ha nem.

Persze az is benne van a pakliban, hogy simán félrevezetlek téged.

De ha így is lenne, akkor is jogosan őrizném a titkot, hiszen mint látod, tényleg nem tűnök úgy mintha áldott állapotban lennék. Nincs pocakom, szóval a „belém beszélt” gyerkőccel még csak az első harmadban járnék valahol. Tehát nem lehetnék biztos abban sem, hogy minden rendben és megmarad.  Kétszer már megesett, hogy túl hamar és túl sok ember tudta meg az örömömet hiába. Harmadszor még akkor sem fog megtörténni a korai bejelentés, ha végül a sajtónak lesz igaza…

...és persze az esküvő!

Jó, jó! Jöjjön a kegyelemdöfés! Mikor lesz a lagzi? Meghívsz?

"Nem mondom meg, és egyébként, ha ez számít, nem is tudnám megmondani.

Egyszerűen azért nem, mert a híresztelések ellenére, mi magunk sem tudjuk.

A legviccesebb az volt, amikor egy magazin már tudni vélte az időpontot és a helyszínt is,miközben mi még tanácstalanok voltunnk. Tudod mit? Lehet már túl is vagyunk rajta, csak megint titkolózzunk egy nyilvánvaló közügyben!"

Remek, akkor megírom, hogy férjhez mentél és ezzel letudjuk a dolgot!

Legyen így! Valóban szeretnénk még az idén összeházasodni és nem tervezzük, hogy térdig hóban bukdácsolunk majd el az anyakönyvvezetőhöz. Az viszont tény, hogy az időponttal hadilábon állunk és néhányszor már fel is adtuk a tervezgetést. Nehéz ügy. Mert ugyan szeretnénk, ha ott lennének a számunkra fontos emberek, de nem tudjuk, hogyan szóljunk nekik úgy, hogy semmiképpen ne szivárogjon ki a dátum már jó előre.

Nagy felhajtás lesz?

Nem valószínű. Volt már két polgári esküvőm és úgy gondolom, hogy egy csomó hagyományos külsőségnek nincs sok értelme. Egy új formát és heylet keresünk arra, hogy örök hűséget esküdjünk egymásnak.

Esküvő ide vagy oda, az élet nem áll meg! A munkával hogy állsz?

"Hála istennek, be vagyok táblázva, már ha csak a nyarat nézem, akkor is. Három hétre biztosan elutazom majd a Szegedi Szabadtéri Játékokra, ahol Kerényi Miklós Gábor vezényletével játszom majd a Tévedések vígjátékában. Rettentően kíváncsi vagyok milyen lesz, ő ugyanis 20 éve nem rendezett Shakespeare-t, én pedig ugyanennyi ideje nem játszottam. Ha vége lesz a nyárnak, folytatódik tovább az Én és a kisöcsém, ami most hatalmas kedvencem.

Majd remélhetőleg nekiugorhatok a lemezemnek is, ami ugyan egy időben jól haladt, de aztán elakadtam vele egy kicsit.

És jövőre jön a Shrek musical, ami már most hihetetlenül feldob. Nagyon megküzdöttem önmagammal is Fiona szerepéért és egyszerűen imádom a darabban elhangzó dalok mindegyikét. A próbák ugyan még odébb vannak, de a dolog monumentalitása okán, már nyáron is lesznek elfoglaltságaink a musical kapcsán. Hamarosan felénekeljük a hanganyagot.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így küzdött haláláig Suhajda Szilárd szervezete a Mount Everesten az orvos szerint - videó

origo.hu

Rendkívüli bejelentés: Putyin felmondta az európai fegyveres erőkről szóló szerződést

borsonline.hu

Halálos busztragédia történt az M3-as autópályán

vg.hu

Hetven éve hódította meg az ember a Föld legmagasabb pontját, a Mount Everestet

ripost.hu

Az anya sikolya törte meg a kórházi folyosó csendjét: fia a szeme láttára halt meg

hirtv.hu

A román külügyminisztérium közleményben fejezte ki nem tetszését Novák Katalin útja miatt

origo.hu

Újabb drámai részletek derültek ki a Deák téri késelésről

mindmegette.hu

Így melegítsd fel a pizzát, és olyan lesz, mintha frissen sült volna

ripost.hu

Lebuktatták a rajongók Nótár Mary-éket

ripost.hu

11-szer hozták vissza, végül életét vesztette a magyar focista

ripost.hu

„Ennek semmi köze nincs a kapcsolatunkhoz” – Ebbe nagyon belenyúlt Király Viktor

ripost.hu

Heti horoszkóp: a Nyilas és a Szűz kemény leckét kap, a Bak mindent boríthat

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Csepregi Éva várja a beígért szerelmet, amit tavaly jósoltak neki

LELKIZŐ

Hős vagy felelőtlen? Így reagáltak a sztárok Suhajda Szilárd halálára

LELKIZŐ

L. L. Junior pelenkázós videóval bizonyítja, hogy jó apa

LELKIZŐ

Titok a múltból: Szörényi Levente ezért adta fel egyik legnagyobb álmát

LELKIZŐ

„Szilárdhoz méltó gondolatok” – így búcsúzott a magyar énekes Suhajda Szilárdtól

LELKIZŐ

Nagy a baj? Gyors felépülést kívánnak társai az Exatlon szőke szépségének

LELKIZŐ

Gyászol a Vígszínház: elhunyt Szegedi Erika

LELKIZŐ

Megrendítő vallomást tett a műsorvezető: végstádiumú rákja van