
„Soha!” – A stewardess elárulta, mit nem szabad enni a repülőn
Repülés előtt mindig öröm hallani, hogy finom falatok és italok várnak odafent – de egy légiutas-kísérő most felfedte, mi az, amit soha nem lenne szabad megennünk vagy meginnunk 10 ezer méteren!
Celina Bedding őszintén beszélt a repülőn felszolgált ételekről és italokról, és egy megdöbbentő tanácsot adott: „Kerüljük a repülőgépes ételt, amennyire csak lehet!” – mondta, majd hozzátette, hogy a fedélzeti ételek tele vannak sóval és cukorral, mert a magasban elveszítjük ízlelőbimbóink egyharmadát.

És hogy mi az az ital, amit SOHA ne igyunk meg? A válasz sokkoló:
Soha ne igyál a repülőgép mosdójából származó csapvízből.
Celina szerint kutatások bizonyítják, hogy a fedélzeti víz egészségre káros lehet, és nem véletlenül van kint a figyelmeztető tábla sem.
A repülőgép levegője nemcsak a bőrünket, hanem az ízérzékelésünket is kiszárítja – ám van egy ital, ami így is üt: a paradicsomlé! Tudományosan igazolt, hogy az umamiban gazdag íze még odafent is élvezetes, ezért a személyzet egyik kedvenc választása lett.
Kamila Jakubjakova, többéves tapasztalattal a háta mögött, egy újabb titkot árult el az amerikai Mirror-nak: „A gép elején ülve nemcsak kevesebb rázkódást érezhetsz, de elsőként szolgálnak ki étellel is.” Ha tehát a legjobb menüt akarod – ülj előre!






