KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.19. 21:00

Zokogva kér segítséget a rongybabával házasodó nő: elrabolták a rongybaba gyermekét

A nőt a rendőrségen kinevették, amikor be akarta jelenteni a "gyermekrablást".

Teljesen tönkrement a 3 gyermekes anya, miután kétéves "gyermekét" elrabolták. A 37 éves brazil Meirivone Rocha Moraes egy életnagyságú Marcelo nevű rongybabához ment hozzá feleségül, és három gyermeke van: Marcela és Emilia újszülött ikerlányai, valamint a kétéves fia, Marcelinho, akik mind kitömött játékok.

 

De most tragédia érte a családot, miután egy tolvaj elrabolta Marcelinhót, és 1 millió brazil real (64 millió forint) váltságdíjat követel. A könnyező anya elmondta, hogy tragédiáját súlyosbította, amikor a rendőrök az arcába nevettek, amikor bejelentette kisfia eltűnését.

Azt mondta: „Marcelinhót elrabolták, és ez nagy szomorúságot okoz a családunkban. A tolvaj egy milliót kért, de én azt mondtam: »Nem vagyok gazdag. Még ennivalóra sincs, és ennyi pénzt akarsz tőlem.« Marcelo is felháborodott. Már nem tudjuk, mit tegyünk. Fotókat teszünk közzé szerte a városban."

Az anya elmondta, hogy az emberrablók még egy névtelen levelet is küldtek nekik, amelyet magazinok kivágásával készítettek. Azt mondta: „Megtesszük, amit tudunk. Nem tudjuk miért, de amikor a rendőrségre mentünk, a rendőrök az arcomba nevetettek. Ez annyira tiszteletlen. Hogyan tréfálhatnak egy kétéves gyerek eltűnésével?"

A pár nemrég ünnepelte fiuk második születésnapját. Meirivone elmondta: „Az első születésnapján nagy bulit rendeztünk a családommal, de ezúttal egy kis meghitt ünneplést tartottunk csak Marcelo néhány unokatestvérével. Marcelinho nagyon jól szórakozott a rokonaival. Rengeteg játék, zene és pattogatott kukorica, virsli, sütemény, édességek, szóda, és még emléktárgyak is voltak."

Most Meirivone csak azt akarja, hogy a kisfia hazajöjjön.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek