KÜLFÖLD

Szerző IF

Létrehozva: 2024.10.09. 12:30

„Tönkretette az esküvőnket“ – Nászajándékokat lopott a pofátlan tolvaj

Kata és Fülöp legrosszabb rémálmukban sem gondolták volna, hogy pont az esküvőjük napján lopják meg őket. Míg mindenki felhőtlenül szórakozott, a tolvaj teljes lelki nyugalommal válogatott a nászajándékok között.

Egy fiatal felvidéki házaspár nagy napját tette tönkre egy idegen. A friss házasok felhőtlenül mulattak, miközben egy tolvaj feltörte az autójukat és megszabadította őket a nászajándékoktól. Az újdonsült férj 400 ezer forintot ajánlott fel annak, aki felismeri a tolvajt.

tolvaj
Kata és Fülöp nagy napját egy tolvaj tette tönkre  Fotó: Pluska

Kata és Fülöp szeptember 28-án mondták ki a boldogító igent Aranyosmaróton. A szertartás után egy néhány méterre lévő szállodába vonult át a násznép, az ifjú párnak szánt nászajándékokat pedig bepakolták egy autóba, amit a szálloda kamerával felügyelt magánparkolójában hagytak. A lagzi az ilyen eseményekre jellemző jókedvvel indult, senkinek sem jutott eszébe, hogy az ajándékokkal foglalkozzon. Végül az egyik örömanyának jutott eszébe, hogy gyorsan leellenőrizze, hogy kipakolták-e már az ajándékokat a hotelszobába. Ám amikor odaért az autóhoz, sokkoló kép fogadta: valaki feltörte az autót és több pénzt, illetve sorsjegyet tartalmazó boríték eltűnt.

Fülöp testvére végül elkérte a szálloda térfigyelő kameráinak felvételeit, amiből kiderült, hogy a tolvaj hihetetlen nyugalommal nyitotta ki a járművet, sőt néhány percig még kényelmesen ült is benne, miközben válogatott az ajándékok között. 

Az emberek jártak ki dohányozni, még a személyzet is többször elsétált az autó mellett, de úgy néz ki, a tolvajnak acélból lehetnek az idegei. 

– mesélte feldúltan az újdonsült férj a szlovák Pluska lapnak.

A szálloda biztonsági kamerája rögzítette a tolvajt  Fotó: Pluska

A pofátlan tolvaj tönkretette a fiatalok nagy napját

Az ismeretlen férfi zsebre tette az összes pénzt tartalmazó borítékot, valamint közel száz sorsjegyet. 

Tönkretette az esküvőnket és nem csak a pénztől fosztott meg minket, hanem ami a legrosszabb, a feleségemnek is elrontotta a nagy napját. 

– tette hozzá Fülöp, majd elárulta: feleségét még a menyasszonyi ruháját viselve hallgatta ki a rendőrség. 

A férfi azonban még mindig hisz abban, hogy megtalálják az enyveskezűt. A felvételen látszik az ünneprontó különleges ismertető jegye is: a bal lábára sántít. A szlovák rendőrség már büntetőeljárást indított az ügyben lopás bűntette miatt, de Fülöp egy bőkezű, ezer eurós vagyis négyszázezer forintos jutalmat is felajánlott annak, aki olyan információkkal szolgál, amely segítene kézre keríteni a tolvajt. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek