KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.21. 15:30

Sokkoló látvány fogadta a rendőröket a padlásra lépve - kiderültek a megrázó részletek

A férfi beismerte tettét.

A 39 éves Shane Simmonds bevallotta, hogy ez év január 3-án megölte a 32 éves Tia Simmondst. A gyilkosság után a nő élettelen testét ágyneműbe és ruhába csomagolta a Parbury Roadon, London délkeleti részén. Korábban tagadta tettét, most viszont mindent beismert.

Fotó: Pixabay

Simmonds azért gondolta meg magát, hogy elkerülje a hosszas tárgyalásokat és esetlegesen enyhébb ítéletet kaphasson. Súlyos tettei miatt azonban a bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélete a gyilkost, amiből legalább 32 évet rácsok mögött kell töltenie.

A The Guardian szerint a férfi a padláson rejtette el felesége holttestét, ott bukkantak rá a rendőrök. A konyhakést, amellyel megszúrták és megölték, a hálószobájukban találták meg. Úgy tudni, súlyosbította az ítéletet, hogy egy másik nő ellen nemi erőszakot követett el. 

A rendőrség szerint a férfi előre megfontoltan követte el a gyilkosságot.

Elkábította a feleségét, mielőtt késsel megtámadta; nem volt lehetősége megvédeni magát az áldozatnak. Ezután elhagyta az otthonát, tisztítószereket és ágyneműt vásárolt, hogy elrejtse a szörnyű tettét. A bizonyítékok nem hagytak neki más választást, mint beismerni a gyilkosságot. Most hosszú börtönbüntetés vár rá

- fogalmazott a rendőrségi szóvivő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek