KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.24. 12:30

Sokkoló dolog miatt támadják az emberek Vilmos herceget

A herceg csak jót akar...

Vilmos herceg mindig is elkötelezett támogatója volt a környezetvédelemnek, és a hajléktalanok megsegítésének. Néhai édesanyjától, Diana hercegnőtől ihletet merítve tavaly elindította a Homewards programot – egy ötéves programot, amelynek célja a hajléktalanság felszámolása. Vilmosra azonban sokan nem nézik jó szemmel emiatt.

Royal Ascot-Day Two
Vilmost herceg / Fotó: Northfoto

Egyesek szerint a herceg mit sem tud a hajléktalanságról, nem érezheti át a helyzetüket úgy, hogy egy biztonságos háttere van és stabil otthona - írja a Mirror.

Jennie Bond királyi szakértő Vilmos herceg védelmében lépett fel:

Teljesen kétségbe vagyok esve azok miatt, akik támadják Vilmost. Ő csupán jót akar tenni. Mit várnak tőle? Üljön a palotában és csengessen a szolgáknak? Legalább megpróbál tenni valamit azokkal a kiváltságaival, amikkel rendelkezik és a pénzzel, ami van neki. Igen is jól teszi, hogy másokon segít és innovatív ötletekkel áll elő. 

A szakértő így folytatta:

Ha a projekt nem nyújt teljes megoldást, legalább elmondhatja, hogy mindent megtett, és a lehető legteljesebb mértékben használta azt, amivel rendelkezik. Szerencsések azok, akiknek segíteni próbál, és szégyellje magát mindenki, aki ezért kritizálja!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek