tóth gabi
A hercegnő nagyon édesen viselkedik.
Kiderült, hogy Sarolta hercegnőnek van egy aranyos szokása, amelyet édesanyja, Katalin hercegné kifejezetten kedvel.
Katalin hercegné szívesen főz olasz ételeket és szereti a csípős fogásokat is. Sarolta különösen élvezi figyelni, ahogy anyukája a konyhában tevékenykedik, és gyakran utánozza őt a saját kis játékfőző készletével. Katalin és Sarolta között nagyon szoros a kapcsolat, ami nyilvános megjelenéseik alkalmával is egyértelműen látszik. A walesi herceg és hercegné elkötelezett hívei az egészséges életmódnak és a sportnak, és úgy tűnik, hogy gyermekeik is örökölték ezt a szenvedélyt.
Az Origo szerint miután Katalint márciusban rákbetegséggel diagnosztizálták, a kerti munka vált a szenvedélyévé. Miután leszedte a hozzávalókat, a friss alapanyagokból főz, és amennyire csak lehet, ebbe is bevonja a gyerekeket.
Az egyik keveri a lisztet, a másik a tejet és a vajat adja hozzá. Emellett salátákat is készítenek
– osztotta meg egy bennfentes, aki szerint György és Sarolta és szeret például sajtszószt készíteni.