KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.03. 12:38

Nyolc általánossal végzett pénisznagyobbító műtéteket egy kamuorvos

A beavatkozások egy jelentős része tragédiával végződött.

Thaiföldön letartóztattak egy 36 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy képesítés nélkül végzett el pénisznagyobbító műtéteket több ezer emberen - írja a Bangkok Post angol nyelvű thai hírportál. A lap beszámolója szerint a kamuorvos legalább két évtizeden keresztül praktizált zavartalanul. 

Nyolc általánossal végzett pénisznagyobbító műtéteket egy kamuorvos

A Kittikorn Songsri néven azonosított kamuorvos a nyolc általános elvégzése után, 14 éves korában tanulta meg a pénisznagyobbítás művészetét internetes videókból. Az elmúlt két évtizedben legalább ezer beavatkozást hajtott végre, melyek jelentős része tragédiával végződött. Sok páciense számolt be funkcionálisan működésképtelen péniszről.

A kamuorvos Facebookon keresztül gyűjtötte be az ügyfeleit, az operációkat pedig egy otthonában kialakított zuglaborban végezte el. A pénisznagyobbító műtétek mellett péniszgyöngyök beültetését, és szilikonos feltöltést is vállalat. A rendőrség azután figyelt fel a praxisára, hogy az egyik ügyfele azt állította, hogy a szilikoninjekciók után súlyos fertőzést szenvedett, és feljelentette a férfit.

Helyi sajtóbeszámolók szerint a thai rendőrség fogyasztóvédelmi osztálya megszervezte, hogy egy beépített rendőr felvegye a kapcsolatot a kamuorvossal, magát egy leendő ügyfélnek kiadva. Ezek után az egyenruhások is megjelentek a férfi otthonában, majd őrizetbe vettek. A helyszínen tartott házkutatás során olyan ágyakat és különféle berendezéseket is találtak, melyek nem feleltek meg az orvosi eljárásokhoz szükséges higiéniai előírásoknak.

Kihallgatása során a kamuorvos elismerte, hogy nincs orvosi szaktudásra, ahogy orvosi engedélye sem, emellett azt is elmondta, hogy havonta két-három ügyfelet fogadott az otthonában akiktől fejenként 5 és 20 ezer thai baht – körülbelül 55 és 220 ezer forint – közötti összeget kért el. 

Az eset kapcsán a rendőrség arra figyelmeztette a lakosságot, hogy mielőtt plasztikai beavatkozásnak vetik alá magukat, mindenképp tájékozódjanak a megbízott orvos és a klinika múltjáról. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek