Újabb botrány: Magyar Péter öccse közel 2 milliót tett zsebre a Diákhitel-megbízásokból

INSIDER
Létrehozva: 2024.10.08. 13:09

Őrjöngenek a felhasználok: nagy baj van az Instagrammal

Ötszáznál is több bejelentés érkezett egy óra alatt.

Az utóbbi időben egyre gyakoriak a leállások a Metához tartozó közösségi média platformoknál, így a Facebooknál és a Messengernél is.

telefon Instagram közösségi oldal
Sok felhasználónak az volt a problémája, hogy nem tud belépni a fiókjába / Fotó: Pexels (Illusztráció)

Ma pedig egy másik oldallal, az Instagrammal akadtak gondok. Ugyanis reggel a britek arra ébredhettek, hogy nem működik megfelelően a képek és videók megosztására használt felület. Reggel 7 óra körül nem kevesebb, mint 543 bejelentés érkezett arról, hogy az Instagram nem tölt be rendesen.

A kimaradásokat figyelő Downdetector szerint az oldallal kapcsolatos probléma több különböző területet is érint. Az oldal kezelői, körülbelül mindössze 10 perc leforgása alatt 500 brit embertől kaptak bejelentést, továbbá több mint 1500-an jelezték Indiából a hibát. Úgy tudni, hogy a felhasználók 70 százalékának az a problémája, hogy nem tud bejelentkezni a fiókjába.

A Downdetector grafikonja szerint a probléma nagyrészt megoldódott az utóbbi órákban, a panaszok száma jelentősen csökkent. Reggel 7 óra 43 perckor már csak 44 felhasználótól érkezett bejelentés a hibáról - írja a Daily Star.

Magyarországon egyelőre nem tapasztalni hasonlót.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek