Létrehozva: 2024.10.19. 20:00

"Négy feleségem és két barátnőm van - 54 gyereket szeretnék, hogy a házasság istene lehessek"

A 36 éves férfinak bizarr vágyai vannak.

Egy japán férfi, aki azt állítja, hogy négy felesége és két barátnője van, azt mondta, hogy 54 gyermeket szeretne, és a "házasság istenévé" szeretne válni.

 

A 36 éves Ryuta Watanabe, aki Japán legészakibb szigetén, Hokkaidón él, elkéri feleségei és barátnői fizetését, és az elmúlt 10 évben nem dolgozott. Japánban illegális a többnejűség, ami azt jelenti, hogy egy személy nem házasodhat több emberrel egy időben. Ehelyett Watanabe „feleségeit” partnernek ismerik el a törvény szemében, hosszú távú együttélés alapján. Watanabe-nak már 10 gyermeke van, és közülük kettővel, valamint három „feleségével” él együtt.

Amíg partnerei pénzt keresnek, Watanabe házi férjként főz, házimunkát végez és a gyerekekről gondoskodik. Partnerei megosztották a 914 000 jen (4676 font) értékű havi kiadásokat.

Watanabe-nak van egy negyedik "felesége" is, ám a 24 éves nő már elhidegült tőle. A férfinak van még két barátnője is, akikkel a közösségi oldalon találkozott. Több nővel kezdett randevúzni társkereső alkalmazásokon keresztül, miután hat évvel ezelőtt barátnője kidobta. Az év elején az Abema Prime tévéműsorban azt mondta: "Én csak a nőket szeretem. Amíg egyformán szeretjük egymást, nem lesz semmi probléma."

A bizarr életkörülmények részeként Watanabe azt mondta, hogy minden este más "feleséggel" alszik. Emellett azzal is kérkedett, hogy hetente több mint 28-szor szexel, és hogy partnerei nem féltékenykednek. Kijelentette, hogy az a célja, hogy megdöntse az országban a legtöbb gyermek rekordját, és a házasság istenévé váljon.

Watanabe azt mondta: „54 gyereket szeretnék nemzeni, így a nevem bekerül a történelembe. Még mindig új feleségeket keresek.” Míg néhányan elfogadták Watanabe és partnerei életmódját, az emberek a közösségi médiában fejezték ki kritikájukat a megállapodással kapcsolatban.

A YouTube-on egy kommentelő azt mondta: "A gyerekei soha nem fognak tudni szoros kapcsolatot ápolni az apjukkal, mert túl sokan vannak."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek