KÜLFÖLD

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.10.05. 16:30

"Most tudtam meg, a fiam, akit 6 éve nevelek, nem is az enyém"

A férfi világa összeomlott, amikor megtudta, a volt párja megcsalta.

Szerző P. Flóra

Hat éve neveli a fiát egy férfi, és csak most tudta meg: egykori párja, akitől a gyermek van, megcsalta a kapcsolatuk alatt és a kisfiú valójában nem is az övé. Teljesen összetört és szakértő segítségét kérte, hogy rájöjjön, mi lenne most a helyes lépés.

apa és fia
Fotó: Pexels

"Összeomlottam, amikor megtudtam, hogy az exem megcsalt egy csajos hétvégén, és a fiam, akit hat éve nevelek, nem is az enyém. Az exem most bemutatta a fiamat a biológiai apjának, és eltiltott a gyerektől. Nem érdekel, hogy vér szerint nem az enyém, erős érzelmi kötelék fűz hozzá" - kesergett a férfi. "40 éves vagyok, az exem pedig 35. Sosem voltunk házasok és már több, mint egy éve szétmentünk. Csúnya szakítás volt, és nem sokkal később azt mondta nekem, hogy a gyermek, akit születése óta szerettem, mégsem az én fiam. 

Azt hittem, hazudik, hogy bántson, ezért elvégeztem egy DNS-tesztet. Az exem nem sokkal a találkozásunk után teherbe esett, és soha nem kételkedtem benne, hogy az én fiam. Még úgy is néz ki, mint én. De a teszt bebizonyította, nem én vagyok az apja. Teljesen összetörtem. Eleinte az exem még engedte, hogy rendszeresen lássam a fiam, majd közölte, nincs hozzá jogom, mert nem az enyém. A szüleimnek és a testvéremnek sem engedi meg, hogy lássák a kisfiút. Ügyvédet fogadtam és küzdök a láthatásért."

A férfi még azt is hozzátette, hogy a biológiai apa egyáltalán nem akar foglalkozni a gyerekkel. Fél attól, hogy a kisfia azt hiszi, mindannyian magára hagyták és nem szeretik többé. 

"Hogyan tanulhatom meg kezelni ezt? És hogyan építhetek kapcsolatot a kisfiammal, még akkor is, ha nem osztozunk a DNS-en?" - tette fel a szakértőnek a kérdést.

A szakértő szerint a nő cselekedete az egyik legkegyetlenebb, amiről hallott. A nő érdeke is lenne, hogy a kisfiú kapcsolatot tudjon fenntartani azzal a férfival, akit 6 évig az apjának hitt, szeret és akiben bízik. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek