KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.05. 18:00

Megszakad a szív: térdre rogyott az édesapa a helyszínen, ahol 8 éves kislányát halálra gázolták

A 8 éves kislányt az iskolabusz gázolta halálra.

Egy Mississippiből származó apa bánatában a földre rogyott, amikor nyolcéves kislánya előtt tisztelgett, akit egy iskolabusz gázolt halálra, miközben kerékpározott.

 

Jeannelle Frederickst elütötte egy sárga iskolabusz szerda délután 16 óra körül a Cobblestone and Rockwood Drive-on a Mississippi állambeli Madison városában, körülbelül 13 mérföldre az állam fővárosától, Jacksontól – közölte a rendőrség. A 8 éves kislányt a Mississippi Egyetem Orvosi Központjába szállították, de sajnos nem élte túl a balesetet. 

Az ügyészek egyelőre nem tudják, vádat emelnek-e a buszvezető ellen. A közösségi médiában azonnal terjedni kezdett a hír, hogy a sofőr részeg volt, amikor a baleset történt. Ezt a rendőrség egyelőre cáfolta, de toxikológiai vizsgálatra küldték el a sofőr mintáit.

Egy helyi férfi, Demetrius Mathis egy kis emlékhelyet kezdett el a kislány halálának helyszínén, ahová a gyászoló szülők is ellátogattak, virágokat, plüssállatokat és lufikat vittek a helyszínre. Jeannelle édesapja térdre zuhant, amikor meglátta a rendőrségi felfestéseket az aszfalton, ahol kislánya életét vesztette.

Az iskolabusz elgázolt egy 8 éves kislányt
 

„Folyamatosan hallunk arról, hogy emberek halnak meg, de amikor egy kisgyerek haláláról hallunk, az másként hat” – mondta Mathis. "Amikor meghallottam, hogy a kislány meghalt, összeszorult a szívem. Imádkozom a családért, és imádkozom, hogy Isten keze takarja be őket".

A közösségi oldalakon sokan kiállnak a buszsofőr mellett, aki sokkot kapott a gázolás után. Többen, akik ismerik, azt írták, teljesen összeomlott, tönkre ment az élete.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek