KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.19. 14:30

Megszakad a szív: a nagymama még boldogan fotózta 3 éves unokáját, másodpercekkel később a kicsi már halott volt

A nagymama éppen a két unokájára vigyázott, amikor megtörtént a tragédia.

Egy idahói  nagymama fényképet készített hároméves unokájáról, néhány másodperccel azelőtt, hogy egy gázolásos balesetben meghalt Samantha Jensen édesanyja, Jamie a 3 éves Scarlettre és kétéves testvérére, Henryre vigyázott, amikor 2022-ben megtörtént az elképzelhetetlen.

Fotó: TikTok

Csak most, két évvel később érezte úgy, hogy készen áll arra, hogy megossza az utolsó képet a gyerekekről, akik együtt játszottak, mielőtt Scarlett tragikusan meghalt. 

A TikTokon megjelent bejegyzésében Samantha ezt írta: „Az édesanyám 16:47-kor készítette ezt a képet, és a lányom halálának időpontja 16:52 volt. Anyám nem tudta, hogy élete utolsó pillanatait örökíti meg. Igazán nehéz nekem nézni ezt a képet, tudva, hogy ami ezután következik, összetöri a szívem".

A kis csapat fagyizni indult, ám Scarlett virágot akart szedni. Miközben a kislány elmélyülten válogatott a sárga és lila virágok között, egy autós száguldott nekik. A nagymama még kiabált, hogy álljon meg és megpróbálta félrelökni a gyerekeket, de a sofőr túl gyorsan hajtott, így eltarolta a két gyereket és Jamie-t.

„Scarlett szinte azonnal meghalt, anyám és Henry pedig súlyosan megsérült” – emlékezett vissza Samantha. 

A gyásztól sújtott anya csak hetekkel később vette észre, hogy édesanyja olyan képet készített, amely Scarlett utolsó pillanatait dokumentálta. 

„Anyukám elvesztette a telefonját, amikor elütötték őket, és eltartott egy ideig, amíg megtaláltuk, így amikor végül megtaláltuk, átnéztem a képeket, és megtaláltam azt” – mondta Samantha. Samantha számára kezdetben „kínzó” volt a kép nézése. 

„Az elején rendkívül fájdalmas volt ránéznem. Hogyan lehet megbékélni a gyermekedről készült „utolsó kép” létezésével?"

 

Két évvel később azonban elkezdte értékelni a fényképet, vigaszt talált a rajta ábrázolt nyugodt jelenetben, megosztotta TikTok-fiókján, ami szívmelengető válaszokat váltott ki idegenektől.  

Samantha így nyilatkozott: „Hihetetlenül hálás vagyok a fotóért. Megragadja utolsó pillanatainak békés érzését, azt a szépséget, ami körülvette, amikor utolsó lélegzetét vette. Örökké boldognak és gondtalannak fogom képzelni, ahogy virágot szed a legjobb barátjával és Meemaw-val."

Az ütközést követően Henryt egy gyermekkórházba kellett szállítani, ahol "gerinctörést, hat törött bordát, állkapocstörést, kulcscsonttörést, májsérülést és számos más sérülést találtak". A kétéves kisfiú „egy hetet töltött az intenzív osztályon, mielőtt elég stabil volt ahhoz, hogy hazaengedjék, és 10 hétig volt rajta a teljes testmerevítő.

"Scarlett imádta a lovakat, az egyszarvúkat, az, hogy ő a nagy testvér, valamint a Jégvarázs és Spirit című filmeket. Élete legnagyobb örömét a testvérei jelentették. Szeretett segíteni Molly baba gondozásában, és a legjobb barátjával, Henryvel játszani. Anélkül, hogy Scarlett rohangálna, a ház olyan csendesnek és üresnek tűnik nélküle”.

A sofőr elmenekült a helyszínről, ám a rendőröknek sikerült kézre keríteni. Végül 10 év börtönt kapott.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek