KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.10. 10:00

Majdnem az életébe került a maszturbációja a férfinak, órákon múlt az élete

Mentőt kellett hívjon magához.

Egy 59 éves férfi  önkielégítést végzett, de a magányos tevékenysége azzal végződött, hogy mentőt kellett hívnia.

Fotó: Pexels

A férfinak ugyanis az önkielégítés közben összeszorult az állkapcsa és zsibbadni kezdett a keze, karja és szédült. Az orvosok értetlenül álltak a tünetei előtt, eleinte attól tartottak, hogy súlyos szepszisben szenved.

Egy sor vizsgálat azonban feltárta, hogy az aortája (a test legnagyobb artériája, amely a szívből a testbe szállítja a vért) valójában elszakadt, s a vér visszafelé kezdett áramlani a szívébe. Ez egy viszonylag ritka állapot, amely életveszélyes lehet, ha nem kezelik gyorsan.

Az ebben szenvedők általában éles, hasogató fájdalmat tapasztalnak a mellkasukban vagy a hát felső részén, valamint légszomjat, erős izzadást, zavartságot és súlyos gyomorfájdalmat - írja a The Sun. A férfi azonban szokatlan módon ezeket nem tapasztalta, ezt a betegek körülbelül 6,4 százaléka éli meg így, másképp.

Az 59 éves beteg kórtörténetében magas vérnyomás szerepel, ami extra megterhelést jelent a szívre, az erekre és szervekre, növeli a szívbetegség, szívroham és szélütés kockázatát. Emellett hasnyálmirigy-gyulladása is volt, ez hozzájárulhatott az aortaszakadáshoz. Műtéten esett át, még időben, így már sikerült neki felépülnie.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek