KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.22. 14:30

Házaspár vitte el a hihetetlen összeget a lottón: erre költötték a pénzt

Boldogabbak, mint valaha.

A Coventryből származó házaspár, akik hét évvel ezelőtt nyertek a lottón, most elárulták, hogy van egy dolog, ami hiányzott nekik a régi életükből.

Illusztráció / Fotó: Pixabay

A 64 éves Bill és a 63 éves Cath Mullarkey 2017-ben 1 millió fontot nyertek a Nemzeti Lottón, ezt pedig nyaralásukból hazatérve tudták meg - írja a LadBible.

Azt hittem, valami olyasmi lehet, hogy nyerhetek valamit, ha szerencsés vagyok, de nem, a hölgy közölte telefonon, hogy gratulál, én lettem a EuroMillions nyertese

- mondta Bill.

Megváltoztatta az életemet, de időbe telt, amíg felfogtam. Egy-két napig is szürreális volt. Arra gondoltam, talán majd visszahívnak, hogy tévedés történt, de nem. Végül ott voltak a papírok aláírva, lepecsételve, a számlámon pedig a sok nulla... ekkor jöttem rá, hogy ez a valóság.

Ennyi pénzzel a kezükben a házaspár úgy döntött, hogy megélhetik az álmukat, és Szent Luciára költöznek. Miután már birtokoltak egy telket a karibi szigeten, most egy házat és egy saját éttermet építettek ki.

Mindig is arra gondoltunk, hogy saját házunk lesz, és ideális esetben saját kis éttermet nyitunk

- tette hozzá Bill.

Soha nem gondoltuk, hogy ez megtörténik, de álmodtunk róla, és ez volt a legfontosabb, meg persze a családtagok segítése. Az álmunk valóra vált és eldönthettük, hol akarunk végleg letelepedni.

A 2023 novemberében megnyitott éttermüket hegyi kilátás övezi, és helyi ételeket szolgálnak fel. Bár hiányzik nekik az általuk „gyönyörűnek” nevezett Coventry, a pár élete mostanra jobbra fordult.

Korábban is boldogok voltunk, de most még boldogabbak vagyunk, hogy tudjuk, hogy ez van nekünk

- mondta Bill.

Életem minden napján hálás vagyok, és Cath is az a változásért, amit sikerült elérnünk. Amit most csinálunk, azt magunkért tesszük, és éljük az álmainkat, csináljuk a dolgunkat, amiről álmodtunk, de soha nem gondoltuk volna, hogy lehetséges, így ez jobbá tette az életünket.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek