KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.05. 17:00

"Jól vagyok" - nyugtatgatta édesanyját a 18 éves lány, órák múlva már holtteste mellett zokogott a család

A 18 éves lány nem akart orvoshoz menni, aztán már nem lehetett megmenteni az életét.

Szerző P. E.

A „legkedvesebb szívű” tinédzser lány hirtelen halála megrázta a várost, miközben gyászoló családja köré tömörül a közösség. 

Fotó: GoFundMe

Ray Williamst, a 18 éves fiatalt, aki a Dubbótól kétórás autóútra északnyugatra fekvő Nyngan helyi kocsmában dolgozott, tüdőgyulladás-szerű tünetekkel szállították kórházba hétfő reggel, mielőtt hirtelen megromlott az egészségi állapota.

Bátyja, Mitchell a Daily Mail Australia-nak elmondta, hogy édesanyjuk, Lisa előző nap el akarta vinni Rayt a nyngani kórház sürgősségi osztályára, de ő nem volt hajlandó menni, azt hajtogatta az édesanyjának, "jól van".

„Anyának szó szerint be kellett hurcolnia a kórházba hétfő reggel, mert annyira aggódott, aztán minden olyan gyorsan történt” – mondta Mitchell. „Ray úgy tűnt, hogy jobban van, amikor megérkeztem a kórházba, de aztán előkészítették, hogy helikopterrel elszállítják, és akkor a dolgok rossz irányba fordultak, és sajnos meghalt aznap délután. Kétszer is újraélesztették, a kórház és a mentőcsapat pedig mindent megtett, hogy megmentse, de sajnos szeptikus volt."

Azt mondta, a halottkém most állapítja meg nővére halálának okát. Azonban a gyanú szerint Raynek – aki pimasz mosolyáról és önzetlen természetéről volt ismert – meningococcusa lehetett, ami szepszishez vezetett.

Mitchell, aki a Nyngan High School jóléti csapatában dolgozik, azt mondta, hogy testvére "mindig mosolygott" és "mindig kész volt egy kalandra" a hirtelen halála előtt. 

„Ő az a fajta ember volt, aki mindig mindent megtett másokért, mindent megtett, hogy segítsen” – mondta. „Még akkor is, amikor beteg volt a kórházban, csak azért aggódott, hogy elmondja a főnökének, hogy nem fog tudni dolgozni azon az éjszakán. Ő volt a legkedvesebb ember, és mindenki szerette, akinek szerencséje volt találkozni vele az életében."

Mitchell elindított egy  GoFundMe oldalt, hogy segítsen a családnak fedezni a váratlan temetési és megemlékezési költségeket.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek