KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.09. 19:30

Pusztító diagnózist kapott a kétgyermekes apa, miután elzsibbadtak az ujjai

A hír hallatán elájult.

Egy apa pusztító diagnózist kapott, miután ujjai hirtelen elzsibbadtak. Jack Carpenter, egy 36 éves személyi edző a kelet-suffolki Felixstowe-ból. Idén júniusban furcsa, zsibbadó érzése lett az ujjbegyében, és azt tapasztalta, hogy az agya nem képes kiszámítani bizonyos parancsokat – néha azon kapta magát, hogy nem tudja lezárni az autót vagy felvenni egy tollat. 

kórház, orvosok, folyosó
Fotó: Pexels

Két hónappal később egy CT-vizsgálat mutatta ki a problémát: az orvosok azt mondták, hogy három daganatot találtak az agyában. Jack sokkot kapott és elájult a hír hallatán. A férfinál az agydaganat agresszív, gyógyíthatatlan formáját diagnosztizálták, 3-5 évet adtak neki még az életéből. Sugárterápiát és kemoterápiát kap, hátha mégis csoda történik - írja a Mirror.

Két lánya, a 3 éves Margot és az 1 éves Elodie, illetve felesége, Emily miatt szeretne mindennél jobban felépülni.

Arra a felismerésre jutottam, hogy bár ez végzetes diagnózis számomra, nem hagyom, hogy bárki azt mondja nekem, hogy maximum öt évem van a családommal. Sírtam, a gyerekeimre gondoltam, de már nem vagyok szomorú. Bebizonyítom, hogy tévednek az orvosok. Nem ismernek, nem ismerik az erőnlétemet, nem ismerik azt az erőt, amivel mindent megteszek, hogy ez ne 5 év legyen

- fogalmazott az apa, aki minden erejével küzd betegsége ellen.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek