KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.10.02. 20:30

Bakancslistát írt a 23 éves fiatal, az orvosok szerint csak pár hónapja maradt hátra

A bátor fiú úgy döntött, a hátralévő idejét teljes mértékben megéli majd.

Mindössze 18 hónapja maradt hátra egy 23 éves fiúnak Wollongongból, miután ritka és gyógyíthatatlan rákot diagnosztizáltak nála. A 23 éves Liam Bulman negyedik stádiumú neuroendokrin karcinómában szenved, ám úgy döntött, nem adja át magát a kétségbeesésnek, a hátralévő idejét pedig a lehető legteljesebb mértékben fogja megélni.

Néhány hónapja maradt hátra a rákbeteg fiúnak / Fotó: GoFundMe

A sokkoló diagnózis azután érkezett, miután Liam egy éjszaka súlyos fájdalmak miatt kénytelen volt félbehagyni a csapos munkáját. A kínjai ezután egyre csak fokozódtak, ezért a legjobb barátja kórházba vitte: egy héttel később, egy sor vizsgálatot követően derült ki, hogy a ritka és veszélyes rákban szenved. A fiatal fiú a történtek után írt egy bakancslistát, és most azért küzd, hogy az összes tételt ki tudja rajta pipálni: a céljai közt szerepel többek közt az, hogy eljusson a Forma-1-es Ausztrál Nagydíjra, helikopterrel repüljön, megtanuljon szörfözni és összehozza a szeretteit egy közös fotózásra. 

Liam családja és barátai egy GoFundMe-oldal létrehozásával gyűjtenek pénzt az életcélok teljesítéséhez, valamint két cég is felajánlotta nekik a segítségét: az Illawarra Surf Academy ingyenes szörfoktatást vállalt, míg a Translucent Photography felajánlotta, hogy ingyen megszervezik a családi fotózást.

Liam - aki hat testvér egyike - jelenleg kezelés alatt áll, annak érdekében, hogy minél több időt nyerjen magának, ismerősei elmondása szerint pedig igyekszik, amennyire csak lehet, normális életet élni. 

Hat ciszplatin és etopozid kemoterápiát kezdett el. Ez segíteni fog nekünk abban, hogy hosszabb élettartamra, életminőségre, emlékek létrehozására törekedjünk, és megkapjuk azt a gondoskodást és kényelmet, amely Liamnek a legjobban megfelel

- tudatta a család, a Daily Mail beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek