KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.09. 18:45

Halálra verte az apját, súlyosan megsebesítette az anyját - itt vannak a megrázó részletek

A férfi bevallotta tettét.

A bíró kompetenciaértékelést rendelt el egy vermonti férfi esetében, akit a múlt héten azzal vádoltak meg, hogy agyonverte apját, és baseballütővel súlyosan megsebesítette édesanyját.

rendőrség, police, sziréna, keresik,
Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

A 29 éves Jordan Lawyer bűnösnek vallotta magát gyilkosságban, súlyos testi sértésben és a rendőrök előli bujkálásban is. A vád szerint a férfi halálra verte az apját, az 54 éves Todd Lawyert péntek reggel Enosburgh-i otthonukban. A vádirat szerint súlyosan megsebesítette 58 éves édesanyját, Robin Lawyert, majd szülei Jeep Grand Cherokee-jával elmenekült a helyszínről.

Később nekiütközött egy másik járműnek, majd őrizetbe vették. A rendőrök egy véres baseballütőt találtak a járműben.

Az ügyészek szerint a múlt heti incidens akkor kezdődött, amikor Robin Lawyer pénteken nem sokkal reggel 9 óra előtt felhívta a 911-et, és közölte, hogy fia bútorokat éget el és ablakokat tört be otthonukban. Néhány pillanattal később a férfi rátámadt a szüleire. Az apa meghalt, az anya az alkarján és a fején sérült meg. A nő később elmondta, hogy a férfinél az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor közölték vele a szülők, hogy el kell költöznie a bútorégetés után. Az anya úgy menekült meg, hogy bezárkózott a házba és segítséget hívott - írja a CrimeOnline.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek