KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.23. 15:30

"Évek óta nem borotválkozom és bikiniben is bátran megmutatom, a szőrös test nagyon szexi"

A fiatal nő másokat is arra buzdít, hogy nyugodtan szálljanak szembe a szépségideállal.

A szőrös testek gyönyörű testek Lydi Winter szerint, aki a közösségi médiában vált híressé, mert szembeszáll a társadalmi „szépségnormákkal”. A fiatal nő, aki az Egyesült Királyságból származik, magabiztosan visel bikinit, amely jól mutatja borotválatlan bikinivonalát, és másokat is erre buzdít.

Fotó: TikTok

Úgy véli, hogy mindenkinek bátran meg kellene mutatnia magát bikiniben és Lydi Hairy Tiktok-fiókjával támogatja a nők azon jogát, hogy ne borotválkozzanak.

"Nagy testszőrzet-rajongó vagyok! Sok időbe telt, mire komfortosan éreztem magam így, de azt hiszem, bárki eljuthat ugyanide" - mondta.

Az egyik videójában, amit már több, mint egymillióan láttak, bátran megmutatta magát kedvenc narancssárga bikinijében. A videó előtt nem szólt arról, hogy mennyire szőrös...

@lydi.hairy Your girl just wants to build a Travel UGC page... so she can keep staying in these places for FREE. #dailyvlog #travelUGC #travel #fypシ #coldwater #coldwaterswimming ♬ BIRDS OF A FEATHER sped up - Lilly 🎃

„Imádom, ahogy az ilyen emberek úgy élnek, ahogy akarnak, anélkül, hogy nyomasztaná őket az elvárás, hogyan kell kinéznie egy nőnek” – kommentálta egy férfi.

"Úgy csináltok, mintha minden embernek babapopsi simának kellene lennie, legalább több magabiztossága van, mint bármelyikőtöknek" – mondta egy hozzászóló.

"Teljesen lenyűgöz, hogy elég bátor vagy ahhoz, hogy büszkén felfedd a szőrzeted. A lábamat már én se borotválom és a hónaljam is szőrös, de még nem vagyok elég bátor, hogy megmutassam” – mondta egy nő.

De nem mindenki rajongott Lydi azon döntéséért, hogy nem borotválkozott.

"Hangosan ziháltam" – mondta egy nő.

"Nem erre számítottam" – mondta egy másik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek