Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.17. 17:30

Bármit megtenne: elképesztő, mire készül az örök ifjúságot kereső milliárdos

A kutató évi 2 millió dollárt költ az egészségére.

Számos kutatás, cikk és videó született már Bryan Johnsonról és az életéről. Az örök fiatalság titkát kereső tech-milliárdosról lapunk is többször beszámolt, ő az a férfi, aki a 18 éves fia vérplazmáját fecskendezte a testébe. A kutató évi 2 millió dollárt költ az egészségére és az orvosi stábjára, brutális mennyiségű edzést végez, és fényterápia, illetve vitaminok segítségét is igénybe veszi. Az elmúlt években sikerült megállítania a kopaszodását, visszafordította, majd lelassította a biológiai óráját, és állítása szerint egy év alatt csak 7.6 hónapot öregszik. A 47 éves milliárdos azt már elérte az elmúlt években, hogy a tüdeje és a bőresokkal egészségesebb legyen, mint a korabeli férfiaknak. Most azonban emelt a téten, és egy igencsak megdöbbentő beavatkozásra szánta el magát: lecserélte a teljes plazmaállományát.

bryan johnson
A 47 éves férfi egyre fiatalabbnak néz ki az elmúlt években /Fotó:  YouTube

A 47 éves vállalkozó egy TPE elnevezésű beavatkozáson vett részt, amely a teljes plazmacserét jelenti. Johnson az eddigi plazmáit albuimmal helyettesítette, hogy eltávolítsák a természetellenes szennyeződéseket a véréből. Az albuim ráadásul fontos transzportfehérje is egyben.

A TPE eltávolítja a testem összes plazmáját és albuimmal helyettesíti azt. A terápia célja a méreganyagok eltávolítása a testemből. A bizonyítékok hitelesen. A TPE-kezelőm szerint a vérplazmám az egyik legtisztább, amit valaha látott. 

- árulta el a férfi a Metro magazinnak. Johnson arról is beszámolt, hogy az orvosának nem volt szíve kidobni a lecsapolt plazmát, inkább elárverezi az általa "folyékony aranynak" nevezett folyadékot. 

Johnson korábban arról is beszélt, hogy a kezeléseinek és az életvitelének hála, már csak 19 havonta ünnepli a születésnapját, ugyanis biológiailag ennyi idő alatt öregszik csak egy évet másokhoz képest. Már lassan 5 éve képes fenntartani ezt az állapotot a testében.

Ha kíváncsiak vagytok Bryan Johnson egy napjára, azt ebben a videóban tudjátok megtekinteni, de ennek kipróbálását szakértőkkel való konzultálás nélkül senki számára nem ajánljuk:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek