KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.21. 10:15
Módosítva: 2024.10.21. 10:32

Brutális robbanás ölt meg 4 embert, köztük egy gyereket

A szörnyű baleset részleteit még vizsgálják.

Felrobbant egy helikopter vasárnap este Houstonban, amikor egy rádiótoronynak csapódott, a fedélzeten tartózkodó négy ember életét vesztette, köztük egy gyerek – közölték a tűzoltóság illetékesei. 

gyertya, gyász
Fotó: Pexel (illusztráció)

John Whitmire polgármester szerint a baleset az Engelke Street és a North Ennis Street közelében, vasárnap este 20 óra előtt történt. A helikopter a becsapódáskor kidöntötte a tornyot - írja a Daily Mail.

Whitmire elmondta, hogy a repülőgép vasárnap este indult el az Ellington repülőtérről, bár nem világos, hogy merre tartott. Noe Diaz houstoni rendőrfőnök azt mondta, hogy a magántulajdonban lévő túrahelikopteren négyen utaztak, köztük a gyermek. A tragédia egy véletlennek köszönhető, de a részleteket még vizsgálják.

A hatóságok azzal a kéréssel fordultak a közelben lakókhoz, hogy reggel felébredve ha találnak helikopter-alkatrészeket és emberi maradványokat, jelezzék a hatóságoknak. Diaz megjegyezte, hogy az áldozatok családját értesítik, mielőtt nyilvánosságra hozhatnák kilétüket. A helyszínt elzárták a nyilvánosság elől. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek