KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.27.

Épp felépült a rákból egy kisgyermek, amikor két testvérét is elvesztette egy balesetben

Sorozatos sorscsapások érik a családot.

Megrázó tragédia történt a héten Amerikában. Egy arizonai autóbaleset során ugyanis két kisgyermek veszítette életét, miután az édesanyjuk által vezetett autó nekiütközött egy kamionnak. A balesettel kapcsolatban az elmúlt napokban több fájdalmas részlet is kiderült, a rendőrség például beszámolt róla, hogy a két elhunyt gyerek a 9 éves Tate és a nővére, a 11 éves Evie voltak. A kocsiban a harmadik testvérük és az édesanyjuk utazott.

evie tate tragédia dani hancock porter
Négyen utaztak a balesetet szenvedő kocsiban, a kislány és az öccse azonnal meghaltak  Fotó: GoFoundMe

A Unilad most arról ír, hogy az édesanya vezetett, azonban elterelte a figyelmét a két veszekedő gyermeke, akik a kocsi jobb oldalában ültek. Ekkor eddig tisztázatlan körülmények közt körülmények között a kocsi jobbra sodródott és nekiütközött egy szabályosan közlekedő kamionnak. A baleset során a kocsi jobb oldalában ülő két gyermek azonnal életét veszítette, testvérük, aki a kocsi bal oldalában ült, sérülések nélkül megúszta az esetet. A sofőr, Dani Hancock Porter súlyosan megsérült, őt jelenleg kórházban kezelik.

Elég annyit mondanunk, hogy az ütközés ereje akkora volt, hogy a teherautó ledarálta a kocsi jobb oldalát, ahol utaztak a gyerekek. A gyermekek az ütközés pillanatában azonnal életüket veszítették. Esélyük sem volt és ez nagyon szomorú

– nyilatkozta a balesetet vizsgáló hatóság szóvivője a lapnak. A vizsgálatot vezető Bart Graves nem kertelt, őszintén beszámolt a balesetet megelőző pillanatokról: 

Én úgy gondolom, hogy a gyerekek hangosan játszottak és veszekedtek a hátsó ülésen, és így elvonták az anyjuk figyelmét az útról. Ezt az alapján gondolom, amit nekünk mondott az édesanya.

Graves rámutatott: nagyon gyakori eset, hogy a kocsiban kiabáló gyermekek elterelik a sofőr figyelmét az útról, és ez gyakran vezet balesethez.

Nem ez az első megpróbáltatása a családnak

Miközben a két gyermek elveszítésével is meg kell birkóznia a családnak, kiderült, hogy rövid idővel ezelőtt kellett keresztülmenniük egy másik szomorú helyzeten is. A család harmadik gyermeke ugyanis éveken keresztül küzdött daganatos megbetegedéssel, és a rákkezelésének költségei lemerítették a család anyagi és érzelmi hátterét is

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek