KÜLFÖLD

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.16. 11:40

"Mindannyian megpróbáltuk lebeszélni róla" - A halálba zuhant influenszer hónapok óta kísértette a sorsát

Az elhunyt férfi lezuhant egy spanyol híd megmászása közben.

A spanyol rendőrséget a múlt hét folyamán egy borzasztó tragédiáról értesítették. Egy mindössze 26 éves brit turista ugyanis lezuhant az ország legmagasabb hídjáról a Puente de Castilla-La Mancha-ról, és életét veszítette. A kiérkező egyenruhások egy zokogó férfit találtak a helyszínen, aki a holttest mellett térdelt. Később kiderült, hogy egy népszerű utazó vlogger hunyt el, miután meg akarta hódítani a 192 méter magas hidat egy társával együtt. Ahogy arról lapunk beszámolt a tragédia vasárnap reggel történt, és akkor még csak annyit lehetett tudni az incidensről, hogy mászás közben szenvedett balesetet az áldozat. Most újabb megrázó részletek derültek ki az esetről.

magasság mélység tragédia öngyilkosság mászás
Toronyházakat és magas épületeket mászott meg rendszeresen a most elhunyt influenszer /Fotó: Forrás: Pexels

Nyilvánosságra került, hogy az elhunyt nem más volt, mint a brit influenszer Lewis Stevenson, aki arról vált híressé, hogy magas épületek és toronyházak tetejéről posztolt fotókat. A fiatal kalandornak élete volt az adrenalin és a mászás, korábban is kísértette már a sorsát egy-egy életveszélyes helyszínnel, vagy éppen illegális mászással. A Metro magazinnak sikerült elérnie a férfi nagyapját Clifford Stevenson, aki szívszorító dolgokat mesélt az unokájáról.

Mindannyian megpróbáltuk lebeszélni róla. Mindig próbáltuk a tudtára hozni, hogy ne csinálja, de mindig megcsinálta. Imádta az egészet, és mindig abban a hitben mászott, hogy ez rendben van. Amit tett azt a saját örömére tette, nem kapott érte soha pénzt, egy igazi kalandor volt

 - árulta el könnyek között a nagypapa.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek