Néhány ezer embert sikerült összeverbuválnia Magyar Péternek

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.23. 16:30

"A barátom megcsalt a legjobb barátnőmmel – most könyörögnek, hogy menjek el az esküvőjükre"

A nő nem igazán érti, miért akarják, hogy részt vegyen az esküvőjükön, amikor mindketten őt verték át.

Egy nő, akit a barátja elhagyott a legjobb barátnőjéért, értetlenül áll azelőtt, hogy a pár mindenáron azt akarja, vegyen részt az esküvőjükön. A Reddithez fordulva a nő kétségbeesetten tanácsot kért, miután egykori barátja és legjobb barátnője könyörgött neki, hogy jöjjön el az esküvőjükre – annak ellenére, hogy három évvel ezelőtt mindketten hátba szúrták, hogy együtt lehessenek.

 

Elmondta, hogy barátja, a 27 éves Josh három éve szakított vele, hogy összejöhessen a nő legjobb barátnőjével, a 25 éves Anával, aki iránt „érzelmei voltak”. A Reddit-felhasználó végül tudomást szerzett a kapcsolatukról, de azt mondta, hogy leginkább azon akadt ki, hogy „hazudtak” neki ezzel kapcsolatban.

"Hülyét csináltak belőlem" - kezdte a nő. "Megpróbáltam volna megértő lenni és támogatni őket, de ők a hazudozást választották" - írta. Bölcsen úgy döntött, hogy mindkettőjüket letiltja a közösségi médiában, és folytatja az életét. 

Az élet a szokásos módon zajlott egészen néhány héttel ezelőttig, amikor egy közös barátján keresztül megtudta, hogy Josh és Ana összeházasodnak. Legnagyobb megdöbbenésére ekkor megkereste egykori legjobb barátja, és megkérdezte, szeretne-e részt venni az esküvőn.  

„Egy héttel ezelőtt kaptam egy üzenetet Anától, amelyben azt mondta, hogy ő és Josh összeházasodnak, és szeretnének, ha részt vennék az esküvőn. Azt válaszoltam: »Gratulálok. Nem, köszönöm«. Már nincsenek érzelmeim Josh iránt, sőt még randizom is valakivel, de nem szeretném megünnepelni annak a két embernek az esküvőjét, akik elárultak” – folytatta.

De a pár „ragaszkodott” ahhoz, hogy ott legyen, Josh megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot egy másik telefonszámon. A közös ismerősöket is megkérték, hogy győzzék meg, még a saját anyját is belevonták, aki "nagyon elkeseredett", hogy nem akar elmenni az esküvőre.

"Az egész olyan furcsa nekem. Miért szeretnéd, hogy a nő, akit megcsaltál, ott legyen az esküvődön?"- tette fel a kérdést.

Ana édesanyja is felhívta, és arra kérte, tegye félre a nézeteltéréseit, és menjen el az esküvőre, amit azonnal elutasított. Azt mondta: „Az anyja veszekedett velem, mondván, hagyjam, hogy a történtek a múltba vesszenek, és hogy örüljek a lányának. Megkérdeztem tőle, ha lefeküdnék Ana pasijával, majd meghívnám az esküvőnkre, meggyőzné Anát, hogy jöjjön el? Nem tudott erre válaszolni, és leraktam."

A Reddit-felhasználók szerint a pár csak a bűntudatát szeretné enyhíteni és azt hiszik, hogy ha a megcsalt nő megjelenik az esküvőjükön, akkor az azt jelzi majd az emberek felé, hogy minden el lett felejtve és meg lett bocsátva. 

„Blokkold őket. Ha valaki más megkérdezi tőled, hogy miért nem mész el, kérdezd csak tanácstalan tekintettel: »Miért mennék el két olyan ember esküvőjére, akik a legrosszabb módon árultak el?«, mert igazából semmi értelme."

„Gyanítom, Anának nincs sok női barátja. Senki sem bízik benne a barátai körül."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek