KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.21.

Szívszaggató: 19 éves fia vágta el ismert fotós apjának a torkát

A mentők sem tehettek semmit.

Állítólag 19 éves fia késelt halálra egy brit fotóst egy kaliforniai turistaúton - számolt be a tragédiáról a The Sun.

rendőrség, police, sziréna
Fotó: Unsplash.com (Képünk illusztráció)

Holtan találták Paul Lowe-t, a Londoni Művészeti Egyetem professzorát a San Gabriel-hegységben. A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsítottat egy autóval látták elmenekülni a helyszínről, majd alig néhány kilométerrel arrébb karambolozott.

Lowe 19 éves fiát, Emir Lowe-ot gyilkosság gyanújával őrizetbe vették és letartóztatták – derül ki a Los Angeles megyei seriff osztályának nyilvántartásából. A portál szerint a neves fotóriporter, Lowe a nyakát ért szúrás következtében halt meg.

A mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Évtizedeken átívelő karrierje során Lowe olyan fontos történelmi eseményeket fotózott, mint a berlini fal leomlása és Nelson Mandela szabadon bocsátása. Erőteljes képei az afrikai éhínséget és a csecsen város, Groznij pusztítását is dokumentálták. Legemlékezetesebb fényképei közül néhányat Szarajevó 1992-es ostroma alatt készített. Lara Jo Regan a következőket mondta a tragédia után:

Megdöbbenve értesültem kollégám, Paul Lowe hirtelen haláláról, amikor Los Angelesbe látogatott az Egyesült Királyságból. Amikor meghallottam a szörnyű hírt, összetörtem. Küzdök, hogy feldolgozzam ennek a kedves léleknek az elvesztését.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek