KÜLFÖLD

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.09. 15:30

"10 évig voltunk házasok, három gyerekünk van - aztán kiderült, hogy unokatestvérek vagyunk"

Egy házaspár élere teljesen megváltozott egy ártatlan DNS-teszt miatt.

Egy boldog házasságban élő nő, aki a 23andMe DNS-teszttel kereste meg családfáját, az eredmények láttán kételkedni kezdett, hogy maradjon-e a férjével.

Fotó: TikTok

Celina és Joseph Quinones nagyon rövid ideig jártak, mindössze négy hónap után összeházasodtak, és közös gyermekeik születtek. Celina a gyerekek születése után döntött úgy, hogy elkezdi kutatni a családtörténetét.

A Love Don't Judge podcastnak így nyilatkozott : "Elkezdtem igazán belemerülni a DNS-embe, mert szerettem volna megtudni az örökségemet – a lányom valóban sötét bőrű, a fiamnak pedig göndör haja van, a középső gyermekem pedig világos bőrű, és mindenki azt kérdezné: »Mi vagy te, mi vagy?« Nem igazán tudtam választ adni az indiánon kívül.”

Celina és Joseph is, akik Colorado államban élnek az Egyesült Államokban, DNS-mintát küldtek. Ám amikor az eredmények megérkeztek, megdöbbenve tapasztalták, hogy unokatestvérek.

„Amikor rájöttem, hogy unokatestvérek vagyunk, kicsit felfordult a gyomrom” – magyarázta Celina. „Azt gondoltam: »Váljunk el? Egyáltalán együtt kell lennünk?«"

Celina azonban úgy döntött, hogy a TikTokon bejelenti a férjével kapcsolatos meglepő hírt, mert szerinte ez „vicces” lesz. A klip gyorsan milliós nézettséget szerzett. Nem volt felkészülve a bántalmazások özönére, amelyek ezután érték. „Nem tudtam, hogy ekkorát fog robbanni” – mondta. „Az egyik ember azt mondta, hogy „ez annyira nyugtalanító, miért vennéd feleségül az unokatestvéredet?”

Celina hozzáteszi, hogy több tucat más megjegyzés is érkezett. Az egyikben ez állt: „Annyira hasonlítanak, hogyhogy nem tudták?” Egy másik megjegyezte: „Sajnálom a gyerekeket, remélhetőleg az emberek nem zaklatják őket”.

A házaspár tinédzser fia édesanyja sokkoló felfedezéséről szólva a következőket mondta: „Kicsit furcsán érzem magam ettől, mert ez nem olyan dolog, amivel dicsekedni akarsz, nem akarsz a világ elé állni. Ha megtudták volna, mielőtt összeházasodnának, akkor azt hiszem, valami nyilvánvalóan nem stimmel, de mivel azután jöttek rá, szerintem nincs semmi probléma.”

A pár rokonai közül senki sem ismerte fel egymást az esküvőjükön. Celina és Joseph később rájött, hogy Joe apja felőli nagymamája örökbe fogadott, és a rossz nyilvántartás miatt hiányzott a családi kapcsolatuk.

„Colorado olyan nagynak tűnik, de valójában nem olyan nagy” – mondja Celina. "Mindenki ismer mindenkit, és valószínűleg mindenki rokon."

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek