Lopás miatt kikérte a legfőbb ügyész Magyar Péter mentelmi jogát

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.26.
Módosítva: 2024.09.26.

Nem érti a család, hogy mi történt: váratlanul meghalt a várandós rendőrnő

Válaszokat szeretnének.

Szerző L.A.

Chrissy Gaw bevallotta, hogy az élete soha nem lesz már olyan azután, hogy a 30 éves Erin McDermottot holtan találták meg.

gyertya, gyász, tragédia
Fotó: Unsplash

Erin, aki 14 hetes terhes volt egy sikeres termékenységi kezelés után nagyon boldog volt, hogy teljesül a régi álma, szülővé válhat.

A hétvégén kellett volna elvégeznünk a vizsgálatot, ami kimutatta volna, hogy fiúval vagy lánnyal várandós. Annyira boldogok voltunk. Erin csak arra vágyott, hogy anya legyen. Elvesztettem a menyasszonyomat, a legjobb barátomat és a babámat is. Egyikünk sem tudja elfogadni. Erin volt a minden. Semmi sem lesz már a régi

- mondta Chrissy.

Az 59 éves Lorraine szeptember 12-én fedezte fel Erint eszméletlenül otthonában, miután lánya nem ment el egy találkozóra. A nő szerettei most a boncolási eredményeket várják, hogy mi okozta a halálát. Annyit tudnak, hogy cukorbeteg volt és volt egy emésztési betegsége, de a család szerint ezek nem okozhatták a halálát ilyen hirtelen, hiszen Erin vigyázott magára.

Nem értjük. Jól volt. Egyszerűen nem tudunk továbblépni, vagy akár megszervezni a temetést, mert egyszerűen nem tudjuk, mi történt. Szörnyű érzés

- mondta a nő apja a The Sunnak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek