KÜLFÖLD

Szerző B.

Létrehozva: 2024.09.19. 13:26
Módosítva: 2024.09.19. 14:43

Tragikus véget ért az ismert lottónyertes élete, egyedül halt meg egy romos kis házban

A pénz pokollá tette az életét.

Totális rémálommá vált egy nő számára, hogy egyik napról a másikra multimilliomossá vált. Margaret Loughrey 2013 novemberében nyerte el a brit lottó majdnem 27 millió fontos (12,6 milliárd Ft) fődíját.

Totális rémálommá vált egy nő számára, hogy egyik napról a másikra multimilliomossá vált

Addig heti 32 ezer forintnak megfelelő összegből élt, elvált és egy apró hétvégi házban lakott az észak-írországi Strabane-ban. A jó hírrel először a testvérét, Pault hívta fel – aki azt mondja, azonnal tudta, hogy ennek nem lesz jó vége. 

Én voltam az első, aki megtudta. Mondtam is a család többi tagjának, hogy ez nem lesz jó. Az évek során az emberek rengetegszer megkérdezték, milyen megnyerni? De azt mondanám, nagyon vigyázzunk, mit kívánunk, mert ez majdnem tönkretette az egész családunkat, nemcsak Margaretet

- idézi a férfi szavait a Mirror.

A főnyeremény után a nő kapcsolata meg is szakadt a családjával. 2019-ben Margaret már maga is azt mondta, a pénz a pokolba küldte őt.

A pénz nem hozott számomra mást, mint a gyászt. Elpusztította az életemet

- fogalmazott akkor Margaret, aki folyamatosan jótékonykodott, fedezte a nehéz körülmények között élő helyi lakosok temetési költségeit és a beteg gyerekek drága műtéteit.

Végül teljesen egyedül halt meg egy aprócska házban, miután kiköltözött 470 millió forint értékű luxusotthonából és súlyos betegséget diagnosztizáltak nála.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek