KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.02.
Módosítva: 2024.09.02.

"A menyasszonyom örömében sírt a szülés után, de fél óra múlva halott volt"

A gyászoló apuka úgy érzi, egy része örökre távozott szerelmével. Egyedül neveli fel az ikreket.

Matt Whittaker és Rachael Galloway nem is lehetett volna boldogabb: az Angliában élő pár eljegyezte egymást, majd Rachael teherbe esett és a pár már alig várta az ikrek világrajövetelét. Csakhogy a szülés után végzetes komplikációk léptek fel.

A nő a tervezett császármetszés után lett rosszul. A komplikációk következtében mindössze 30 perccel a szülés után elhunyt

Azért halt meg, hogy szépséget hozzon a világra, hogy a fiúkat világra hozza. Ő volt a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Nem csak ő halt meg aznap, hanem egy darab belőlem is, és soha nem kapom vissza

– nyilatkozta a gyászoló férfi, aki szerelme várandóssága alatt még úgy érezte, az életük nem is lehetne boldogabb. Rachel augusztus 1-jén, amikor megszülettek ikrei, sírt örömében, fél órával később azonban örökre elaludt - írja a Mirror.

A 36 éves Matt nem akarja, hogy még több veszteség érje, ezért életben akarja tartani Rachael emlékét. Mindent megtesz, hogy úgy nevelje fel a gyerekeket, ahogy együtt tervezték, szerettei pedig egy adománygyűjtést is létrehoztak, hogy ebben támogassák. Azzal kapcsolatban, hogy miként történhetett meg ez a szörnyű tragédia, még folyik a vizsgálat a kórházban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek