KÜLFÖLD

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.28. 14:00

Hazatért az álomnyaralásból, majd rejtélyes módon elhunyt a 9 éves kisfiú

A mindig vidám kisfiú teljesen váratlanul hunyt el, a családja pedig továbbra sem érti, mi okozta a tragédiát.

Tragikus hirtelenséggel vesztette életét az a kilencéves kisfiú, aki egy tenerifei családi nyaralásról tért haza, amikor megtörtént a felfoghatatlan. Freddie Pritchard Wrexhamből szeptember 14-én hunyt el, a szerettei pedig továbbra sem tudják a halála okát.

Váratlanul hunyt el a kilencéves kisfiú / Fotó: GoFundMe

Ami történt, az nagyon-nagyon váratlan volt. Nem betegedett meg, vagy ilyesmi. Nincsenek válaszaink, és egyelőre fogalmunk sincs, mi történt. Fred volt a legjobb nagybácsi: a bátyjának van egy gyermeke, és ő bálványozta Arabellát, a kis unokahúgát. A nyaralása alatt megtanult úszni, emiatt nagyon büszke volt magára, és az anyukáját is megtanította úszni

- emlékezett meg az elhunyt fiúról nagynénje, Jessica Tomlinson, aki egy GoFundMe-oldalt indított el, hogy ezzel segítse fedezni a temetés költségeit. A fiatal fiú hatalmas népszerűségét bizonyítja az, ahogy csakhamar több mint 6 ezer font (kb. 2,8 millió forint) adomány érkezett be - írja a Mirror.

Freddie továbbá lelkes futballrajongó is volt: a Wrexhamnek és a Liverpoolnak szurkolt, valamint hatéves kora óta játszott a Gresford Athleticben. Az edzője, Matt, szívszorító üzenetben tisztelgett egykori játékosa emléke előtt:

Láttuk Freddie-t kivirágozni játékosként, csapattársként és kedves emberként is. Freddie közkedvelt tagja volt a csapatnak: jó futballistává fejlődött, vad bal lábbal, aki számos gólt lőtt nekünk. Az edzőknek, a játékosoknak és a szülőknek is nagyon fog hiányozni Freddie, de mindig velünk lesz a szívünkben, és nem felejtjük el őt.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek