KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.24. 19:16

Pocsolya részegre itta magát egy migráns a német bíróságon

Egy egész üveg pálinkát megivott a vád ismertetése közben.

Félbe kellett szakítani egy tunéziai migráns bírósági tárgyalását Németországban, miután több mint egy liter pálinkát megivott az ülésteremben és a részegségtől beszámíthatatlanná vált - írja a Bild német napilap online kiadása. A portál beszámolója szerint a lopással gyanúsított migráns egy üdítős flakonban csempészte be az alkoholt a tárgyalóba, a bíró pedig csak azután fogott gyanút, hogy a férfi összefüggéstelenül kezdett beszélni.

Pocsolya részegre itta magát egy migráns a német bíróságon

Az Aymen F. néven azonosított migráns szeptember 16-án, a Baden-Württemberg tartományban található Reutlingenben állt bíróság elé egy nagy értékű elektromos bicikli ellopása miatt. A Bild értesülései szerin a vádlott leginkább egy magával vitt, 1,25 literes "jeges teás" palackra koncentrált a vád ismertetése közben, aminek tartalmát szinte teljesen kiitta.

Az ülést vezető bíró azt követően fogott gyanút a palack tartalmát illetően, hogy a migráns teljesen összefüggéstelenül kezdett beszélni, és még az őt védő ügyvédet is szidalmazta. Miután a helyzet tarthatatlanná vált, a bíró riasztotta a teremőröket, és beszámíthatatlanságra hivatkozva elvezettette a férfit.

Mint később kiderült, a jeges teás palackban pálinka volt, a rendőrök pedig 3,6 ezrelékre mérték Aymen F. véralkohol szintjét, ami "súlyos alkoholos befolyásoltságnak" minősül, és megközelíti a halálos dózis mértékét. Miután elvezették, a férfit kijózanító cellába zárták, ahol egy hétre volt szüksége, hogy teljesen kitisztuljon a szervezete.

A félbeszakított tárgyalás második felvonásán a migráns bűnbánóan megígérte a bírónak, hogy soha többé nem fogyaszt alkoholt, a rablással kapcsolatos vádakat azonban továbbra is tagadta. Állítása szerint az otthonában talált 2500 euró értékű elektromos biciklit nem lopta, hanem egy bolhapiacon vásárolta. A bíróság feltehetően nem veszi majd komolyan ezt a védekezést, hiszen a tunéziait eddig 17-szer ítélték el - kétszer jogerősen - elektromos biciklik ellopása miatt Németországban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek