Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.08.

"Lesokkolt, mit csempészett a bőröndömbe az anyám a nyaralásunk előtt"

Ezért pakolja be mindenki a saját bőröndjét!

Igencsak kellemetlen meglepetésben volt része egy nőnek, aki a saját anyjával indult vakációra: az idősebb asszony ugyanis valami olyat is berakott lánya bőröndjébe, amire bizony aligha számítanánk. A brit Lily Draycott TikTok-oldalán osztotta meg a bizarr felfedezést: videója nem véletlenül ért el pillanatok alatt közel kétmillió megtekintést. Elárulta ugyanis, hogy anyja csak Mallorcára érve, a tűző napon közölte vele: egyébként bedobott a bőröndjébe egy csomag vajat is.

"Remélem, az a vaj nem olvadt meg" – fordult az idősebb asszony a lányához, a lány bőröndjére mutatva, mire Lily döbbenten kérdezett vissza: "Milyen vaj?!"

Nos, mint kiderült, az anya alaposan felkészült a nyaralásra, és nem volt hajlandó lemondani a kedvenc hazai márkáiról, így azokat mind becsomagolta: a vaj mellé még teát, cukrot és tejet is tett, no meg a kedvenc bögréjét is. Hogy mindezt miért a lánya bőröndjébe tette be, nem derült ki a videóból, mint ahogy az sem, mennyire olvadt meg a vaj, és mi mindent áztatott el – abban ugyanis biztosak lehetünk, hogy nem úszta meg a kenyérrevaló egyben az utazást a nyári kánikulában.

@lilstakes2

If anyone in Alcudia is short of some country life let me know x

♬ original sound - Lily Draycott

 

A netezők egyébként kommentekben nyugtatták meg Lily-t: bármennyire is extrémnek tűnik, nincs egyedül. Több hozzászóló rendelkezik hasonló családtagokkal. Egyikőjük felemlegette: az anyja egy elektromosan fűthető takarót vitt magával egy júniusi kiruccanásra – és használta is!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek