KÜLFÖLD

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.19.

Késsel próbálta szétbontani a fagyasztott hamburgert, halálra késelte magát

A rendőrség több mint egy évig nyomozott a végzetes baleset ügyében.

Szerző Ripost

Egy brit férfi véletlenül halálra késelte magát, miután egy filézőkéssel próbálta szétbontani az egymáshoz ragadt fagyasztott húspogácsákat, és hasba szúrta magát - írja a Western Telegraph című brit napilap online kiadása. A végzetes incidens a Wales középső részén található Llandrindod Wells városban történt még tavaly júniusban, de az ügyben lefolytatott hosszú nyomozás miatt a rendőrség csak most közölt róla részleteket.

Késsel próbálta szétbontani a fagyasztott hamburgert, halálra késelte magát

A Barry Griffiths néven azonosított áldozat egyedül élt abban a kertes házában, ahol a tragédia történt. Szomszédai elmondása szerint nagyon zárkózott volt, nem kereste a kapcsolatot a helybéliekkel. Holttestét szociális munkások fedezték fel a tragédiát követő héten, miután nem reagált a hívásokra.

A rendőrség tájékoztatása szerint az áldozat felöltözve feküdt az ágyában, szúrt hasi sebbel, amikor a nyomozók átvizsgálták az ingatlant. A hatóságok először idegenkezűségre gyanakodtak, de a férfi telefonja, pénztárcája és a számítógépe érintetlen hevert az asztalon, és semmi jel nem utalt arra, hogy idegenek hatoltak volna be a lakásba.

Később a nyomozók kettő nyers húspogácsát, egy véres filézőkést, és egy szintén véres konyharuhát fedeztek fel a konyhapulton. A mellette álló hűtő fagyasztóját pedig nyitva találták előrehúzott fiókkal. 

"A hasi seb megközelítőleg a munkafelület magasságában volt. Hipotézisünk szerint Griffiths úr egy késsel próbálta szétválasztani a fagyasztott hamburgereket, és véletlenül hasba szúrta magát. Valószínűleg megpróbálta elállítani a szúrt seb okozta vérzést, de nem járt sikerrel, szédülni kezdett, majd lefeküdt az ágyába, ahol nem sokkal később életét vesztette" 

- közölte a rendőrség szóvivője, hozzátéve, hogy az ügyet gyanúsítás nélkül lezárták.

Az ügyben eljáró halottkém és orvosszakértő úgy ítélte meg, hogy Griffiths, aki az egyik karját csak korlátozottan tudta használni egy korábbi agyvérzés miatt, szinte biztosan balesetben halt meg, nem pedig öngyilkosságban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek