Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
KÜLFÖLD

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.09.15.

„Holtan találtam a kisbabámat, pedig tudtam, hogy a tünetei nem csak a szuri mellékhatásai. Kísértenek a doki szavai”

Az orvosok nem vették észre valójában mi a baja a nyolchetes kisfiúnak.

A kis Carter bőrén foltok jelentek meg, sápadt volt és a szokásosnál többet sírt a nyolc hetes oltások után. Anyukája Rachel „ösztönösen” megérezte, hogy valami nincs rendben, ezért kórházba ment segítségért.

kórház, orvosok, folyosó
Fotó: Pexels

„A sürgősségin látták, de azt mondták, hogy a tünetei az oltások miatt jelentkeztek, és hazaküldtek minket” – mondta elszomorodva Rachel.

Másnap Carter állapota romlott, ezért Rachel visszavitte. Az újszülöttet egy éjszakán át megfigyelésre bent tartották, majd másnap reggel megint hazaengedték. Az orvosok ismét meg voltak győződve arról, hogy csak az oltásokra adott szokásos reakciót látják a fiún.

Másnap azonban Rachel élettelenül találta az otthonában a kisfiát. A mentősök sikeresen újraélesztették, majd egy másik kórházba szállították. Nem volt további várakozás, látszott, hogy vészhelyzet van.

„Holtan találtam a kisbabámat, pedig tudtam, hogy a tünetei nem csak a szuri mellékhatásai. Kísértenek a doki szavai. Csinált néhány ellenőrzést, azt hiszem, meghallgatta a szívét a sztetoszkópon keresztül, aztán megfordult, és azt mondta: „A kisbabája nagyon-nagyon beteg. Egy percen belül el kell vinnünk Cartert.” Szörnyű volt. Elvitték, lumbálpunkciót végeztek rajta, majd bejött az orvos, és azt mondta, hogy már a ránézésre is szepszis a diagnózis” – mesélte élete legrosszabb pillanatairól az anyuka.

A következő napokban végzett vizsgálatok kimutatták, hogy Carter vérében E. coli kólibaktérium volt, és a veséjéből a hólyagjába vezető ér túl széles volt. 

„Az az első néhány éjszaka volt a legrosszabb. Akkor még azt sem tudták megmondani, hogy rendbe fog-e jönni. Borzalmas volt. Ha nem lett volna az a bizonyos orvos, aki szepszist diagnosztizált volna nála, ma nem lenne itt. Hála az égnek, hogy ő volt” – tette hozzá Rachel.

Carter a következő hat hónapban antibiotikumokat szedett, ami legyengítette az immunrendszerét, és 1-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. De szerencsére most már sokkal jobban van.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek