KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.09.19. 18:00

Furcsa hangokat hallott az anya a gyerekszobából, sokkot kapott, amikor benyitott

A gyermek élete volt a tét.

Amikor Katie furcsa hangokat hallott a gyermeke hálószobájából, felment az emeletre, készen arra, hogy leszidja a fiút, akiről azt hitte, még mindig játszik az alvás helyett. Ehelyett a gyereket habzó szájjal találta meg, szeme felakadt.

Fotó: Pexels

Albie-nak rohama volt, a karjai és a lábai kontrollálatlanul rángatóztak.

Szörnyű volt. Olyan gyorsan történt minden

- mondta Katie.

Felmentem az emeletre, arra számítva, hogy szólok Albie-nak, hogy aludjon, de amit láttam, az valami egészen más volt... A sokk után azonnal hívtam a mentőket, akik hamar kijöttek. Nyugtatót kapott, majd mentőhelikopterrel vitték kórházba. A kórházban gyógyszert kapott, ezután mesterséges kómába helyezték, hogy megpróbálják megakadályozni a további agykárosodást.

Albie-nál mindössze 13 hetes korában diagnosztizálták a vízfejűséget - amikor a felesleges folyadék nyomást gyakorol az agyra, ami károsíthatja azt. Alig egy héttel később megműtötték, hogy söntöt helyezzenek az agyába, amely a felesleges folyadékot a gyomrába vezeti, majd hét további műtétet hajtottak végre rajta. A család arra gyanakodott, hogy a rohamát a betegség szövődményei okozhatták nála - írja a The Sun. A kisfiúnál mostanra epilepsziát diagnosztizáltak, ami gyakori a vízfejűségben szenvedőknél.

Szerencsére a légi mentők gyors reakciójának köszönhetően Albie-nak nem volt szüksége további agyműtétre, és mindössze 12 órával később ébredt fel a kómából. 

Ha nem ilyen gyorsak a mentők, Albie nem lenne itt. Bele sem akarok gondolni, milyen lenne az életünk, ha ő nem lenne már a családunk része.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek